WERKWIJZE VAN  B-LOVED RELATIEBUREAU

B-loved zorgt voor de persoonlijke, discrete en bovenal professionele aanpak.

Gedreven, dynamische en enthousiaste coaches helpen je en staan je bij tijdens deze intensieve zoektocht naar de liefde van je leven.
Regelmatig telefonisch contact tussen de- verschillende regio-verantwoordelijken/coaches van B-loved maakt dat wij je door-en-door kennen.
Zo weten we precies wat je wel en wat je niet wil!

Bovendien begeleiden we jou stap-voor-stap met de relatiebemiddeling, staan we jou bij waar nodig en gaan we uiterst zorgvuldig te werk…
je mag ervan uitgaan dat onze inzet voor jou optimaal is.

Vraag ons gerust naar onze coaches, wij beschikken over verschillende single-coaches, seksuologen, psychologen, …. in ons team die je graag met raad en daad bijstaan.

Je zoektocht aan een ander overlaten is niet simpel, en weloverwogen… maar vooral een grote opluchting. Vermits je misschien teleurgesteld achterbleef na een vruchteloze zoektocht op talloze datingsites, in het uitgaansleven of in je vriendenkring. Discretie en privacy primeren uiteraard, daarom zijn onze leden niet zichtbaar voor buitenstaanders. Je foto noch je beschrijving komen op het internet om je optimale privacy te garanderen, tenzij je er zelf op staat om zichtbaar te zijn, dan is er een mogelijkheid om als lid in de kijker geplaatst te worden.

Er bestaat geen magisch toverstokje om 2 mensen bij elkaar te brengen maar er is wel zoiets als de magie van B-loved, laat deze toe in jouw leven!

Everybody deserves to B-loved!

WELKE RELATIE PAST BIJ JOU?

Zegeplein 3/5   |   2300 Turnhout   |   T 070 690 015   |   M 0474 263 751   |   info@b-loved.be
B-loved RelatieBureau