fbpx

JIJ BENT EEN VROUW - JIJ ZOEKT EEN MAN

Onderstaande profielen zijn slechts een greep uit ons aanbod, vermits privacy heel belangrijk is, willen velen liever niet dat hun profiel online staat.

Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wij leggen je graag alles uit.

J. (61)  Provincie Oost-Vlaanderen ref 17-09632

J. is een sociale en sympathieke man die goedlachs door het leven stapt. Hij heeft grijze haren, blauwe ogen en kleedt zich zowel stijlvol als sportief.
Hij is gescheiden en vader van 2 kinderen en trotse opa van 2 kleinkinderen.
Hij is werkzaam als zaakvoerder – ingenieur van een grote KMO en wenst zijn leven te delen met een knappe, intelligente dame.
J. is een ondernemende man. Hij geeft mee een perfectionist te zijn maar desalniettemin is hij een heel gevoelige man.
Lief en zachtaardig van aard, met een grote wilskracht en doorzettingsvermogen. Iemand die uitkomt voor zijn eigen mening.
J. houdt van werken maar neemt ook de tijd om te genieten van het leven. Zo gaat hij graag uit eten, reist hij graag (ook citytrip) houdt van skiën en kan een partijtje tennis hem ook bekoren. Nu en dan tourt hij nog met zijn motor.
Deze charmante man is op zoek naar een verzorgde, nette, klassevolle, intelligente dame met enige uitstraling. Een dame die er is voor haar partner. Een sociale, dynamische, verstandige vrouw die niet terugdeinst om initiatief te nemen en communicatief sterk is.
Iemand die volop van het leven wenst te genieten en een knuffel weet te waarderen. Ben jij die knappe, liefdevolle dame?

M. (44) provincie Limburg ref 17-09552

M. is een man die geleerd heeft bij tegenslagen de moed niet op te geven. Dit maakt hem tot de geduldige, handige harry die elk huishoudelijk defect zowel binnens- en buitenshuis krijgt opgelost. Naast koken, strijken, dweilen, het gras afrijden … draagt hij eveneens de zorg voor zijn kindje van 5.
M. heeft een eigen IT bedrijf dat voornamelijk gericht is op herstellingen. Veel van zijn tijd brengt hij door in de zaak.
Gelukkig woont hij vlakbij. ‘s Avonds en tijdens het weekend is hij vrij, het moment bij uitstek om tijd te investeren in zijn zoon en toekomstige relatie.
Hij heeft een mooie bos donkerblond haar, zijn baard houdt hij het liefst kort getrimd. Hij ziet er goed uit, een aantrekkelijke man.
In zijn vrije tijd houdt M. ervan om creatief bezig te zijn. Op het ogenblik dat hij een partner gevonden heeft wil hij graag wat meer buitenhuisactiviteiten ondernemen. Hij hoopt een dame te vinden die hier het initiatief in durft te nemen.
M. is op zoek naar een vrouw die weet wat ze wil in het leven en hier vol voor durft te gaan. Iemand die niet spreekt in termen van ‘had ik maar’, maar onmiddellijk de koe bij de horens durft te vatten.
Verder vindt hij het belangrijk dat je jezelf mag zijn en blijven in de relatie. Respect en open communicatie draagt hij hoog in het vaandel. Momenten van frustraties wil hij zoveel mogelijk trachten te vermijden. Op dit ogenblik hoopt hij te kunnen terugvallen op eerlijkheid. Ben jij deze zachtaardige vrouw die open wil communiceren? Laat dan van je horen.

P. (55) Provincie Antwerpen ref 17-065214

Een zelfstandige die weet wat hard werken wil zeggen.
Dat doet hij gedreven en met een groot doorzettingsvermogen.
Samen met zijn zoon zet hij mooi werk neer. Diezelfde zoon maakt hem ook elke dag een heel fiere papa.
P. is een rustig man met een luisterend oor.
Ruzie maken is niet zijn ding dus bij een conflict probeert hij steeds de kerk in het midden te houden en daarom is een goede communicatie belangrijk voor hem.
Hij hecht belang aan waarden en normen. Correct zijn is er eentje van.
Deze man heeft veel beweging in zijn job dus fysisch is alles nog prima in orde maar in zijn vrije tijd
geniet hij toch graag van een heerlijke fietstocht, rustig vissen, een terrasje doen, uitstappen maken en met volle teugen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.
Het actieve wisselt hij af met rustige activiteiten. Genieten in de zetel tijdens het TV kijken hoort daar ook bij.
P. is een man die zijn vrouw graag gelukkig ziet. Hij past zich daar met plezier voor aan. Hij is zorgzaam, lief, attent  en geduldig. Een vrouw die hem respectvol en correct behandelt haalt als het ware een echte parel in huis.
Zijn ideale vrouw is een dame met een goed karakter. Een lieve en zachte vrouw. Ze houdt van het gezinsleven en apprecieert de kleine dingen in het leven. Ze houdt van uitstappen maken, terrasjes doen en lekker uit eten gaan.
Iemand die weet waarvoor ze staat en daar ook fier op is. Een eerlijke vrouw die samen met hem tot rust kan komen in de natuur.
Wil jij deze grote man met grijze korte haren en licht bruine ogen leren kennen? Ben jij benieuwd naar deze warme persoonlijkheid?
Laat dan snel iets van je horen.

P. 50 Provincie West-Vlaanderen ref 17-07236

P. is een lieve, aangename man die volop van het leven geniet.
Hij heeft een leuke job als magazijn-verantwoordelijke, een job vol afwisseling.
Hij is vader van 2 kinderen, heeft donkerblonde grijzend haar, blauw grijze ogen en is groot van gestalte.
Gescheiden en wenst zijn leven te delen met een leuke dame.
P. is open, eerlijk en trouw en een echte doorzetter.
Een vlotte prater die tevens graag een luisterend oor biedt wanneer nodig maar volgens hij zelf zegt soms wat te perfectionistisch en te ordelijk kan zijn.
Zachtaardig van aard en een man die houdt van romantiek.
P. houdt van wandelen en fietsen.
Snooker spelen of scheidsrechter zijn tijdens een match behoren ook tot zijn sportieve bezigheden.
Hij beluistert ook graag muziek en volgt eveneens de actualiteit.
Lekker uit eten gaan, een terrasje doen of regelmatig op citytrip gaan zijn voor P. de ultieme ontspanning. Het lezen van een boek brengt hem tot rust.
Deze ontzettend leuke man is op zoek naar een lieve, zachtaardige dame die volop van het leven wenst te genieten.
Een sociale, eerlijke maar vooral trouwe dame die respectvol is en die ervoor openstaat boeiende gesprekken te voeren met haar partner.
Ben jij deze liefdevolle dame? Ontmoet deze man.

A. 53  Provincie Oost-Vlaanderen ref 17-8102

A. is een lieve, sociale man die goedlachs door het leven stapt.
Hij is normaal van gestalte, heeft grijze, reeds kalende haren en blauwe ogen.
Hij is een zelfzekere, ongehuwde man en vader van een zoon en een dochter.
Als zelfstandig ondernemer wenst hij zijn leven te delen met een sympathieke dame.
A. is een vastberaden, eerlijke en trouwe man.
Een harde werker maar tevens ook een levensgenieter.
Hij is eerder het zachtaardige type maar geeft mee niet altijd even gemakkelijk te zijn.
Een beetje speels met een hoog knuffelgehalte en een hart voor dieren. Roken doet hij niet.
Motors zijn z’n passie. Naast het werken maakt hij ook tijd om te genieten. Een citytripje, uit eten gaan, een terrasje doen, kortom hij houdt van kwalitatieve momenten.
Een bezoekje aan een museum, naar een optreden gaan, koken evenals gezellig thuis zijn kunnen hem eveneens bekoren.
Deze charmante man is op zoek naar een slanke, verzorgde en sportieve dame.
Een zorgzame, respectvolle en zelfzekere vrouw die weet wat werken is en begrip kan opbrengen voor de hobby van haar partner.
Een vleugje romantiek met een tikkeltje speelsheid zijn mooi meegenomen. Iemand die trouw en respectvol is en de daad bij het woord voegt.
Ben jij die liefdevolle dame? Ontmoet deze attente man.

M. (54) Provincie Limburg ref 17-98652

M. is een knappe man met grijze verzorgde haren en felblauwe ogen.
Hij weet zich leuk te kleden en werkt in zijn vrije tijd aan conditie en lichaam.
Zijn drie kinderen zijn zijn oogappels.
De oudste is het huis al een tijdje uit en de jongste twee zijn vlotte tieners met veel eigen bezigheden.
Als fervent motorrijder kan hij van geluk spreken, vermits hij zijn motor ook op werkvalk kan gebruiken.
In zijn job is M. geduldig en begripvol, streng maar rechtvaardig. In zijn functie zijn dat dan ook belangrijke eigenschappen. Thuis is hij zorgzaam, lief, rustig en verdraagzaam. Het beste van twee werelden krijg je dus met een man als hem. Hij geniet van avontuur  maar ook van warme huiselijkheid.
M. reist graag en dan liefst een road-trip. Van de ene plek naar de andere plek doorreizen en als het kan, liefst met de motor. Het mag ook een citytrip zijn om er eventjes tussenuit te kunnen zijn.
Naast die uitstappen gaat hij fitnessen en is hij actief in het verenigingsleven. Voetbal kijken is ook een van zijn favoriete bezigheden. Een leuke dame, dat is wat hij zoekt. Een vlotte vrouw die weet wat ze wil. Ze staat zeker in het leven en kent haar doel. Ze is lief, zacht, warm en houdt van knuffelen.
Hij ontmoet graag een pittige dame die mee op de motor springt. Misschien rijdt ze zelf wel?
Deze man ziet zichzelf nog wel eens verhuizen naar Spanje.
Daar wil hij dansen met zijn nieuwe liefde onder een hemel van schitterende sterren. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Laat dan snel iets van je horen.

D. 35 Provincie Oost-Vlaanderen ref 17-78541

D. is een lieve, goed uitziende man die goedlachs het leven aankijkt.
Groot van gestalte, blauwe ogen en bruingrijze haren.
Een vriendelijke, ongehuwde man die geen kinderen heeft maar een des te grotere kinderwens.
Werkzaam als arbeider en wenst zijn leven te delen met een leuke, sympathieke dame. D. is trouw, eerlijk en een echte doorzetter.
Een zorgzaam en behulpzaam type man met een gevoelig kantje. Romantisch, vrijgevig maar eerder wat ongeduldig en soms koppig.
Hij is tevens een vlotte prater die graag een luisterend oor biedt wanneer nodig.
Aan knuffelen en een vleugje humor geen gebrek. Huisdieren heeft hij niet en roken doet hij al evenmin.
D. houdt van mountainbiken, wandelen (in de natuur), of gewoon gezellig thuis genieten (TV kijken) kunnen hem bekoren. Hij kookt heel graag en kweekt voornamelijk tropische planten.
Deze lieve man is op zoek naar een lieve, goedlachse dame. Een dame die zich in wederzijds respect weet te vinden en eerlijkheid en trouw hoog waardeert.
Een behulpzame, positief ingestelde dame die volop van het leven wenst te genieten en die tevens een kinderwens koestert.
Een knuffel en een verfijnde vorm van humor zijn onmisbaar.
Ben jij die liefdevolle dame? Ontmoet deze lieve man.

H. 29 Provincie Vlaams Brabant ref 16-88514

H. is een lieve, goed verzorgde man die vooruit wil in het leven. Is 1m92 groot, heeft bruine haren en blauwe ogen. Hij is alleenstaand en als zelfstandig ondernemer wenst hij een leuke, verzorgde dame te leren kennen.
H. houdt van een citytrip en bij speciale gelegenheden uit eten in een top-restaurant.
Als grote dierenliefhebber houdt hij zich bezig met paardenfokkerij en jumping.
Wedstrijden zijn een deel van zijn leven. Houden van paarden is dan ook een must.
Daarnaast kan H. ook genieten van eens gezellig thuis zijn of een terrasje meepikken. Hij is niet-roker.
H. is een harde werker en een job van 9 to 5 is niet aan hem besteed.
Hij is een heel correcte en respectvolle man. Sociaal, eerlijk, trouw en een heel vlotte prater.
Ondanks zijn verlegen kantje kan hij soms best wel koppig zijn maar daarom niet minder attent.
Deze aangename, sympathieke man wenst een verzorgde, slanke dame te leren kennen die toch wel over een voldoende portie maturiteit beschikt. Iemand die trouw is, houdt van kleine dingen en echt wel vooruit wil in het leven.
Positieve ingesteldheid is tevens een heel belangrijk aspect, dus geen zwartkijker.
Een trouwe, zorgzame, tedere dame die heel veel begrip heeft voor paarden en alles wat er mee te maken heeft.
Ben jij die dame die weet wat het leven inhoudt en wenst te bouwen aan een sterke, stabiele relatie?
Ontmoet deze lieve man.

P. (53) Provincie Antwerpen ref 17-042147

P. is een grote, knappe man met donkere haren. Hij praat vlot, weet goed wat hij wil en heeft het zo ook allemaal goed geregeld. Zijn kinderen zijn al uitgevlogen maar toch zijn ze voor hem nog heel belangrijk.
Hoewel hij gescheiden is wordt het contact goed onderhouden en heerst er binnen de familie een warm en gezellig gevoel. Dat contact heeft P. ook met zijn vrienden en collega’s. Hij is graag gezien en wordt daarom ook op alle feestjes en dinertjes uitgenodigd. In zijn job is hij gedreven en ervaren. Hij doet zijn job graag en doet er alles aan alles vlot te laten verlopen als Operation Manager. Toch vindt hij een perfecte balans tussen werk en privé. Voor hij aan de slag gaat geniet hij graag van een ochtendwandeling.
De natuur waarin hij woont leent zich daar perfect toe. Hard werken hoeft niet als het efficiënt kan.
Als hobby kiest hij voor twee dingen: Mountainbike en motocross en als het iets rustiger mag neemt hij je graag mee in zijn oldtimer voor een ontspannende rit.
Het hoeft ook niet altijd in ons eigen land te zijn. Een mooie en ontspannende vakantie met het nodige comfort plant hij met plezier in.
P. is een man die het erg apprecieert als een dame geniet van de kleine dingen net als van de grote dingen.
Hij gunt een ander steeds het beste en die eigenschap ziet hij graag terug komen bij een nieuwe partner.
De nieuwe vrouw in zijn leven is liefst een spontane en sociale vrouw. Samen genieten van de Italiaanse keuken en daarna eens lekker swingen op de dansvloer, dat zou al een perfect begin zijn voor P.

P. (47) Provincie Antwerpen ref 17-048856

Een gedreven zelfstandige ondernemer die op tijd en stond geniet van het leven.
Hij houdt van lekker eten en wil graag meer gaan reizen.
Toch geniet hij ook van gezellig thuis zijn.
Het gezinsleven vindt hij heel belangrijk.
Een ietwat traditionele man die gelooft in het huwelijk en belang hecht aan waarden en normen.
Hij houdt van schaken, kaarten en gezelschapsspelen.
Als het lukt probeert hij wekelijks te joggen.
P. is een  integer en zachtaardig man.
Hij durft zich wel eens weg te cijferen om het geluk van een ander.
Voor de juiste vrouw heeft hij veel over.
P. is een trotse papa van een dochter van 6 en een echte kindervriend.
Graag leert hij een dame kennen, die zich goed voelt in haar vel, een gevoelig type die houdt van knuffelen.
Ze is respectvol en stapt positief door het leven. Iemand die net als hij de warmte van een gezin apprecieert.
Ben jij een dame die een man als P. graag wil ontmoeten? Laat het ons dan vlug weten.

I. (61) Provincie Limburg ref 17-035521

I. is een zachtaardige, sociale man die al tenvolle geniet van zijn pensioen. (echter nog een bezige bij)
Modieus gekleed, knap, blond, reeds grijs wordende haren en blauwe ogen.
Heeft 2 dochters die nog studeren.
Als gescheiden man wenst hij zijn leven te delen met een sympathieke dame.
I. stapt vastberaden door het leven en kan zich volledig geven als DJ, want muziek is zijn passie.
Een zorgzame man die eerlijkheid en trouw hoog naar waarde schat.
I. is sportief aangelegd en staat open om nieuwe dingen te ontdekken.
Hij rookt dagelijks een paar sigaretten, al geeft hij toe daar niet trots op te zijn.
Huisdieren heeft hij niet maar staat er wel voor open mocht zijn partner er hebben maar laat weten dat hij het niet zo met katten heeft.
I. gaat 3x per week fitnessen. Hij geniet van het leven door een bezoekje aan een lekker restaurant, een terrasje,
een zalige wandeling of eens naar de cinema gaan. Een tripje naar de Ardennen met zijn mooie natuur
is de ideale plek voor I. om tot rust te komen. Hij staat ook zeker open voor de hobby’s van zijn partner.
Deze zelfzekere man is op zoek naar een lieve, zorgzame dame.
Een goedlachse, positief ingestelde dame die kan genieten van het leven.
Respectvol en kindvriendelijk is en houdt van de natuur.
Ben jij die liefdevolle dame? Ontmoet deze galante man.

J. (32) Provincie Antwerpen ref 17-6652

J. is een jonge en energieke man. Hij heeft de looks van een acteur maar gedraagt zich als “‘The boy next door”.
Hij was nooit gehuwd en kinderen heeft hij ook nog niet maar hij wil daar graag verandering in brengen.
Zijn zachte en vriendelijke karakter sieren hem net als zijn enthousiasme waarmee hij zijn doelen achterna gaat.
Als leerkracht is het ook belangrijk dat hij een engelengeduld heeft. Daar kan je zeker van op aan.
Naast zijn job die hij met veel liefde uitoefent is hij gepassioneerd met muziek bezig.
Hij speelde lang in een band en momenteel test hij dingen uit met een bevriende zangeres. Muziek is zijn leven.
J. is een zelfstandig man die met veel levensvreugde in het leven staat. In het begin zal je merken dat hij wat afwachtend is en wat verlegen over komt maar dat duurt niet lang zodra hij op zijn gemak is. Dankzij zijn gevoeligheid is het man waarmee je veel kan bespreken.
Een vrouw moet voor hem vooral een mooi innerlijk hebben. Een lieve, zachte dame met liefst wat humor.
Samen lachen vindt hij een belangrijk gegeven in een hechte relatie. Zijn nieuwe partner mag best wat pit hebben.
Zoek jij een romanticus om je leven mee te delen? Hou je van het idee dat jouw man voor jou een lied zingt onder een fonkelende sterrenhemel?
Dan is J. zeker de man die je moet leren kennen.

G. (56) provincie Antwerpen ref 17-2245

G. is een leuke, verzorgde man, 1m80 groot met grijs haar en blauwe ogen.
Hij is leerkracht secundair onderwijs en combineert dit met de verantwoordelijkheid over de school (directie).
Hij is gescheiden, heeft 2 kinderen, die hij nu en dan ziet.
G. is lief, attent, houdt van gezelligheid en van rust, is vriendelijk en beleefd, een vlotte prater en houdt van een goed gesprek, sociaal en geëngageerd, hij leert graag bij, is een denker en een “creator.”
Hobby’s zijn erg uiteeenlopend : zijn werk, kunst (zelf schilderen en ideeën vormgeven), hij gaat graag een keer naar de film in de bioscoop, kan genieten van cultuur in al zijn aspecten, een stevige wandeling in de natuur, gastronomie, reizen (zelf alles uitstippelen van tevoren), een leuke citytrip, muziek, of gewoon gezellig thuis zijn.
Zijn droomvrouw is verzorgd, heeft een leuke uitstraling, en staat positief in het leven.
Zij is lief, verstandig en weet van wanten.
Hij houdt niet van chaoten, noch van stresskippen.
Ben jij de vrouw waar zijn hart sneller van gaat slaan?

B. (44) Provincie Antwerpen ref 17-03586

Een ondernemer in hart en nieren, een vlotte prater, een charmante man.
B. heeft het allemaal. Dat maakt van hem een succesvol man.
Toch blijft hij bescheiden en wil hij in de eerste plaats een goede papa zijn voor zijn dochter.
Ondertussen woont ze samen met haar vriend.
B. heeft een drukke agenda, privé en zakelijk.
In dat verhaal mist hij een partner waarmee hij samen kan genieten van de kleine dingen.
Hij gelooft in de sterkte van een man als de juiste vrouw naast hem staat. Een romanticus? Dat mag je wel zeggen.
Zijn passie die hij heeft voor het leven ziet hij graag bij zijn nieuwe vrouw. Hard werken hoort er voor hem bij maar het is zijn hobby.
Anderzijds geniet hij graag van een glaasje wijn, lekkernijen proeven, reizen… Als het maar puur genot is.
B. heeft donkere haren en blauwe ogen. Hij is stijlvol gekleed en verzorgt zich goed. In zijn branche is dat dan ook een belangrijk gegeven.
De perfecte vrouw voor B. is een dame die zich goed in haar vel voelt. Ze is passioneel een optimistisch.
Het is een dame waarnaar hij kan opkijken. Iemand met veel levensvreugde die de zon voor hem doet schijnen.
Ben jij ook benieuwd naar deze ambitieuze man?

J. 62 Provincie West-Vlaanderen ref 17-02574

J. is een lieve, spontane man die goedlachs door het leven stapt. Hij heeft blauwe ogen, wit haar (en is wat kalend).
Hij is een gescheiden, reeds gepensioneerd man, vader van 2 dochters en  trotse opa van 2 kleinkinderen.
J. is een heel joviale en attente man. Vastberaden, respectvol maar vooral ook heel correct.
Hij is een tikkeltje nieuwsgierig van aard maar heel vlot in de omgang. Een vlotte prater die houdt van humor.
Een man die graag lacht, knuffelt en geniet van het leven.
J. is een echte dierenvriend en zijn paarden zijn ook zijn leven.
Het rijden met paard en koets is zijn passie. J. is een grote natuurliefhebber, wandelt en fietst graag.
Een terrasje doen, eens uit eten gaan of wat cultuur snuiven op reis, daar geniet hij van.
J. volgt ook graag de actualiteit. Een film kijken op TV of in de cinema is hij ook voor te vinden.
Deze sympathieke man wenst zijn leven te delen met een verzorgde dame die vlot in de omgang is.
Een dame die ervoor open staat om elkaar beter te leren kennen en te genieten van het leven.
Een sociale, goedlachse en positief ingestelde vrouw die trouw en eerlijk is.
Graag een zorgzaam type vrouw die ook van dieren houdt en een knuffel kan waarderen. B
en jij de dame die naast deze romanticus wenst te staan?

M. 65  Provincie Oost-Vlaanderen ref 17-01236

Martin is een sociale, sportieve man met het hart op de juiste plaats. 1m88 groot, bruin-groene ogen en grijze haren.
Hij is een ongehuwde vader van 1 dochter is hij tevens ook een trotse opa van 2 kleinkinderen.M. is gepensioneerd en wenst hij zijn leven te delen met een toffe dame. M. is een heel hartelijke persoon die veel belang hecht aan orde.
Vriendelijk, beleefd, zorgzaam , kortom een oprechte man.
Hij houdt ervan dat alles probleemloos kan verlopen want hij houdt niet van stress.
Zijn ongeduldigheid ziet hij als minpuntje. Huisdieren heeft hij niet maar heeft er geen probleem mee mocht zijn partner er hebben.
M. is een echte sportieveling. 200km fietsen in de week is een kleine moeite en daarbovenop nog een paar keer per week gaan zwemmen.
Lekker uit eten gaan, een glaasje wijn nuttigen en gezellig, rustig genieten zijn voor hem de ultieme ontspanning.
Deze lieve, galante en goeduitziende man is op zoek naar een lieve, positief ingestelde dame die heel veel belang hecht aan normen en waarden.
Een eerlijke, oprechte dame die volop van het leven kan genieten.
Graag een dame die hem wil vergezellen tijdens het zwemmen en fietsen.
Een gewone dame die is wie ze is en met het hart op de juiste plaats.
Ben jij een dame die goedlachs door het leven stapt? Ontmoet dan deze charmante man.

R. 52 provincie Oost-Vlaanderen ref 17-01558

R. gescheiden papa van twee prachtige, werkende dochters (20’ers) die nog thuis wonen;  ze genieten samen van een warm nestje.
R. is een harde werker als zelfstandig ondernemer, maar elk weekend staat zijn mind op  het woordje genieten! R. is 1.76 cm groot, heeft blauwe ogen, donkergrijze haren en kleedt zich steeds casual en stijlvol in het weekend.
Een man met een gouden hart. Sociaal, lief, rustig, trouw, heel eerlijk en zelfstandig. R. is een attente man die houdt van romantiek en knuffels, maar ook een gevoelige man.
Orde, netheid en zorgzaam op alles, mag je bij hem zeker verwachten.
Deze fijne man geniet van autosport, een wandeling, een citytrip, een keertje erop uit gaan en shoppen, restaurantje, grote reizen en ook van het gezellig en knus thuis zijn. Hij staat volledig open voor de hobby’s van zijn partner.
R. wil zijn liefde delen met een warm persoon. Iemand die geniet van samen hand in hand te wandelen en graag een relatie heeft waar in je echt 1 kan zijn.
Een dame die begrip heeft voor zijn werk tijdens de week als zelfstandige, maar die in het weekend samen kan genieten. Voel jij de kriebels om deze attente man te leren kennen en een sterke relatie op te bouwen?

K. (36) provincie Antwerpen ref 16-098523

K. is een enthousiaste, sociale en attente ongehuwde man. Hij is empathisch en logisch denkend. Vrienden noemen hem het zonnetje in huis. K. werkt al 12 jaar in de zorgsector, hij doet zijn job met volle overtuiging en met een hart voor zijn mensen. Daarnaast werkt hij als zelfstandige in bijberoep als nachtwaker bij personen thuis.
K. is gesteld op respect en eerlijkheid. K. is een zorgzaam en huiselijk type, eerlijk en correct, actief en heel open. Humor en goedlachs is zeker te vinden bij hem, hij haalt het positieve uit het leven. Zijn karakter wordt gekenmerkt door een rustige en zachtaardige natuur. Hij is een echte levensgenieter. Eigenlijk is hij pas gelukkig als hij zelf iemand anders kan gelukkig maken, vind het heel belangrijk een goed gesprek te kunnen voeren. Verder waardeert hij het als een vrouw ‘goed in haar vel zit’ en initiatief neemt om iets te ondernemen. Zelf is hij niet roker en wenst dit ook van zijn partner.
Deze romantische levensgenieter ziet het helemaal zitten om lekker voor jou te koken! K. kan ook genieten van een romantisch diner op restaurant, een gezellig terrasje met lekker eten en leuk gezelschap.
Hij is er ook voor te vinden om te gaan dansen en een danscursus te volgen (salsa of swing/jive), hij houdt van avontuurlijke reizen (met de rugzak, maar geniet net zo graag van de nodige luxe op vakantie), in fotografie in de natuur kan hij veel rust vinden. Op tijd genieten van het leven en ontspannen is zijn levensmotto. K. zijn jaarlijkse uitdaging is de beklimming van de Mont Ventoux (sportief en tegelijkertijd ontspannend voor hem).
Deze spontane levensgenieter zoekt een spontane dame tss 28-35 jaar, ongehuwd en geen kinderen, hij heeft zeker nog een kinderwens. Hij is op zoek naar een naturelle dame die sportief en dynamisch is, een vlotte praatster. Een sociale positief ingestelde persoon, die kan genieten van kleine dingen, oprecht is, initiatief durft nemen, lief is en een knuffelaar. Iemand die geen 9-to-5 mentaliteit heeft. Ze mag weten waar ze mee bezig is en ten allen tijden zichzelf zijn.
Ben jij die positief in gestelde levensgenieter die graag samen met hem erop uit trekt? Dan ben je beslist zijn ware!

J. (49) Provincie Limburg ref 16-014547

J. is een stijlvolle, knappe en aangename man met een positieve uitstraling.
Hij is werkzaam als zelfstandig ondernemer, gescheiden sinds 3 jaar en hij heeft een jong volwassen zoon.
Qua karakter is hij zacht, lief, aangenaam, open, attent en sociaal.
Eigenlijk is hij pas gelukkig als hij zelf iemand anders kan gelukkig maken, dat siert hem wel.
Hobby’s : fitness, fietsen, in de tuin werken,BBQ met een lekker glaasje wijn …..
J. heeft het allemaal goed voor mekaar maar is er nu aan toe om zijn leven opnieuw te delen met een fijne vrouw naast zijn zijde.
Graag iemand die sportief, betrouwbaar, lief en zachtaardig is.
J. houdt van een vrouw die in balans is met lichaam en geest, sociaal en aangenaam in omgang, waarden als eerlijkheid en trouw zijn belangrijk!
Ben jij de verzorgde dame met niveau en uitstraling die J. zoekt?

M. (43) Provincie Limburg ref-1622458

M. is een aangename, aantrekkelijke man boordevol charisma.
Hij straalt een kalmte en genegenheid uit die je dadelijk zal bekoren.
M. is dan ook een man met een zachtaardig karakter, eerlijkheid is uiterst belangrijk voor hem.
Hij is sociaal, goedlachs, een familieman, regelmatig samenkomen en een activiteit plannen is belangrijk.
M. geeft iedereen een faire kans, hij staat nuchter en positief in het leven.
Hij heeft een leuke uitdagende job (bediende – verzending groot bedrijf) en heeft een diploma hoger onderwijs korte type.
Hij is gescheiden en heeft twee leuke tienerdochters
Ze verblijven om de 2 weken en weekend bij hem, echte quality-time!
M. zoekt een lieve en warme vrouw als levenspartner, graag iemand met gelijkaardige waarden als hij en een positieve kijk op het leven.
Een zelfzekere, verzorgde vrouw, naturelle en werelds, die ook achter het idee een gezonde geest in een gezond lichaam staat.
Ben jij de vrouw met een open persoonlijkheid die van deze superleuke man kan houden?

C. (35) provincie Limburg ref 16-99521

Deze zeer sportieve, knappe man met Italiaanse roots is een geschenk uit de hemel.
C. is gescheiden en super papa van 2 kinderen; zijn twee oogappels.
Heeft zelf nog een kinderwens indien partner ervoor openstaat.
Als bediende oefent hij zijn job met plezier uit.
Zijn kledingstijl is casual, sportief en kleedt zich op bij elke gelegenheid.
C. is in het begin een verlegen type, soms onzeker maar eens hij zich goed voelt is hij sociaal, spontaan, lief en vrolijk.
Hij waardeert wederzijds respect en begrip hebben voor elkaar.
Zelf is hij ook heel ordelijk en doelgericht.
Voetballen en joggen zijn een deel van zijn hobby’s, maar een city-tripje, reizen, een restaurantje kunnen hem ook bekoren.
C. staat open voor nieuwe avonturen en interesses van zijn partner.
Deze ontzettend leuke man zoekt een mooie, slanke dame met uitstraling, die waarden en normen respecteert, kindvriendelijk, een levensgenieter, die ook wel eens kan genieten van het gezellig thuis zijn!
Ben jij een dame die graag samen met C. en zijn twee oogappels een toekomst wil bouwen met liefde voor elkaar in harmonie, spreek snel af om hem te leren kennen ?

D. (51) provincie Limburg ref 16-09555 

D. is werkzaam als banketbakker en speculaastaarten zijn een van zijn vele specialiteiten.
Hij houdt van fietsen en (marathon)spinning, besteedt aandacht aan een verzorgd voorkomen en wordt door zijn vrienden omschreven als één uit de duizend.
D. heeft een lieve, zachte natuur, kan goed luisteren en sociaal als hij is, gaat hij graag op stap met vrienden.
Hij kan ook genieten van een terrasje en van de kleine dingen des levens maar staat zeker open voor andere zaken en heeft brede interesses.
Een sportieve, lieve, verzorgde vrouw, die graag een stapje in de wereld zet of kan genieten van een dagje wellness en nog jong van geest is staat hoog op zijn verlanglijstje.
Verder mag zijn droomvrouw gerust al kinderen hebben, zelf heeft hij geen kinderen en verlangt hier ook niet naar.
D. kijkt er naar uit om met jou een leven samen tegemoet te fietsen….

R. (56) provincie Limburg ref 16-09214

Robby is zelfstandig ondernemer die het nu wat rustiger aan moet doen wegens rugproblemen, echter is hij nog steeds actief.
Een beetje verlegen, geen grote babbelaar maar wel een hart van goud.
Hij kan goed luisteren en heeft ondanks het feit dat hij niet graag stil zit een rustige uitstraling en natuur.
Hij houdt van knuffelen, houdt het hoofd koel en wordt niet snel boos.
R. houdt van wandelen, een terrasje doen, lekker uit eten of gewoon een avondje gezellig thuis TV kijken.
R. heeft geen grote eisen m.b.t. zijn ideale vrouw.
Bij voorkeur heeft ze een verzorgd voorkomen en is ze net zoals hij… zachtaardig, lief en rustig.
Ben jij het knuffelbeertje waar R. naar op zoek is?

R. (64) provicie Limburg ref 16-09852

R., een gepensioneerde leraar, maar nog steeds actief. Hij weet zich goed bezig te houden met allerlei klussen en het verzorgen van zijn (huis)dieren.
R. heeft een verzorgde, casual sportieve kledingstijl.
Zijn karakter wordt gekenmerkt door een rustige en zachtaardige natuur. Hij is wat verlegen en geen grote babbelaar.
Hij staat zelfstandig in het leven en kan genieten van een avondje ‘alleen zijn’. R. kan verder omschreven worden als punctueel en thuis heeft hij het graag netjes en ordelijk.
R. zou graag een vrouw leren kennen met gevoel voor humor, die vlot in de omgang is en behulpzaam uit de hoek kan komen.
Verder waardeert hij het als een vrouw ‘goed in haar vel zit’ en initiatief neemt om iets te ondernemen.
Een slank en verzorgd uiterlijk wordt op prijs gesteld, maar hij wil vooral een goed gesprek met haar kunnen voeren.
Verder geniet hij van de natuur, lekker eten, een terrasje doen, uitstapjes maken, reizen in Europa of gewoon een avondje gezellig thuis.
Ben jij de vrouw naar wie R. op zoek is…?

P. (45) provincie Oost-Vlaanderen ref 16-08542

P., ongehuwd, hele fijne man, een persoon om te koesteren. Hij is niet roker en dit wenst hij ook bij zijn partner.
Heeft zelf geen kinderen maar aanvaardt zeker de kinderen van zijn partner.
Hij heeft een uitdagende functie bij de overheid in de financiële sector en is heel sociaal, doelgericht, ruimdenkend.
P. is sportief en casual gekleed, een nette man.
Attentie en romantiek met bergen knuffels mag je verwachten, steeds ordelijk, humor, begripvol, eerlijk en trouw, rustig en zachtaardig typeren zijn karakter.
Mindere kantje aan hem is dat hij soms te gedreven is, mensen teveel vertrouwt maar kan wel knopen doorhakken als dit nodig is.
Een veelzijdheid aan hobby’s? Ja!
P. is een handige harry, koken, eens gaan eten, creatief bezig zijn, gedichten schrijven, muziekschool, shoppen, lopen, zaalvoetbal, gevechtssport, een bezoek aan de cinema en culturele reizen.
Graag wenst hij zijn leven te delen met een vrouwelijke, verzorgde dame, met een warm hart.
Iemand die kan genieten van fijne momenten en die met beide voetjes op de grond staat. Beetje speels/romantisch, actief en heel sportief, houdt van kleine attenties, onafhankelijk, rationeel, open en sociaal.
Een dame die alles kan uitpraten en niet gesloten is.
Voel je de kriebeltjes om deze kanjer te leren kennen ? Wie weet wordt hij de jouwe …..

F. (46) provincie West-Vlaanderen ref 16-08253

F. is een gescheiden man met een heel aangenaam karakter. Hij is sociaal, zorg- en behulpzaam, begripvol, zelfstandig, ordelijk, eerlijk en trouw !
Als kaderlid is F. heel punctueel en perfectionistisch, en door zijn rustig karakter kan hij goed met de cliënten overweg.
Romantiek, attent zijn, knuffelen; quality time samen het is allemaal belangrijk voor hem binnen een relatie.
Hij heeft een zoontje (-10 jaar) in co-ouderschap.
Wandelen in de natuur, cultuur snuiven, even een fietstochtje maken, citytrips en reizen, restaurantje en terrasjes, zijn enkele van de vele hobby’s. Hij heeft zijn hart verloren aan oldtimers, heeft er zelf ook eentje.
F. is op zoek naar een verzorgde, vrouwelijke dame die vooral eerlijk, zachtaardig en sociaal is. Iemand met een bepaald intellect, liefst werkzaam als bediende of zelfstandige, initiatief-nemend en open staand voor overleg. Iemand die ook van kinderen houdt, om samen gezellig van het leven te genieten.
Ben jij de dame voor deze leuke attente man, die volop kan genieten van gezelligheid samen?

E. (49) provincie West-Vlaanderen ref 16-07585

E. is een goed uitziende man met een zachtaardig karakter, lief, eerlijk en met het hart op de tong, echter is hij een beetje verlegen in het begin.
Maar eens hij zich op zijn gemak voelt bloeit hij open.
Hij is gescheiden, heeft 2 tiener zonen in een weekend regeling.
Hij studeerde als industrieel ingenieur en is verantwoordelijke voor de technische afdeling in een groot bedrijf.
E. is op zoek naar een dame die ook eerlijk, lief en zachtaardig is en bovendien een optimistisch karakter heeft, iemand waar hij een goed gesprek kan mee voeren.
Hij kijkt graag naar wielrennen, kan genieten van een terrasje te doen, en geniet graag van de kleine dingen des levens. Hij staat ook open voor de interesses van zijn nieuwe liefde.
Ben jij de dame die met hem een warm nest wil opbouwen?
Neem dan vlug contact op met hem ……

F. (50) provincie West-Vlaanderen ref 16-23984

F. is een sportieve, knappe man met een positieve ingesteldheid. Hij is gescheiden en heeft een volwassen zoon.
Als algemeen manager van een succesvol bedrijf is hij gedreven, vastberaden, doel- en oplossingsgericht.
Hij hecht enorm veel belang aan oprechtheid, gezondheid in het algemeen en flexibiliteit. F. is een ware levensgenieter pur sang!
Sociaal, spontaan, betrouwbaar, behulpzaam en een warmhartig typeren zijn karakter. In het begin kan hij soms wat de afwachtende houding aannemen, hij is gevoelig en zegt dat zijn minder kantje is dat hij soms weinig geduld heeft.
F. is een bezige bij, naast zijn job heeft hij een belangrijke functie in de sportwereld.
Eens lekker gaan uiteten en een terrasje kan hij van genieten, even met vrienden op stap gaan en weekendjes weg, graag !
F. is niet voor strandvakanties.
Hij is op zoek naar een mooie, naturelle dame die sportief en dynamisch is. Een sociale persoon, die kan genieten van kleine dingen, oprecht is, initiatief durft nemen, lief is en een knuffelaar. Iemand die geen 9-to-5 mentaliteit heeft en geen uitgesproken politieke overtuigingen.
Iemand die begrip heeft voor zijn verantwoordelijke job en zijn job in de sportwereld.
F. zoekt een dame die alle leuke dingen van het leven met hem wil delen, Ben jij zijn droomvrouw ?

B. (52) provincie Oost-Vlaanderen ref 16-84732

B. is een heel sympathieke gescheiden man.
Als bediende, business proces manager en vader van 2 zonen (jong volwassen) in co-ouderschap, geniet B. volop van het leven.
Hij is steeds casual gekleed, is +1m80 groot, heeft groene ogen met bruin grijzende haartjes.
B. is sociaal, sportief, extravert, relationeel, een vlotte prater, humoristisch, flexibel, trouw en open. Hij is een man die heel sterk op zijn gevoel afgaat. Hij is zeer eerlijk en dit wenst hij absoluut bij zijn partner, alles kunnen uitpraten is een belangrijk punt in een relatie.
Hij is een levensgenieter, kan genieten van uit eten gaan, eens te gaan fietsen, een voetbalmatch gaan kijken, gezellig iets gaan drinken, maar ook om te zorgen voor zijn zonen, een leuke citytripje (de zee) EN B. kookt en danst heel graag!
Hij is op zoek naar een verzorgde dame met een dynamische uitstraling. Een dame die een soort speelsheid in zich heeft.
Graag iemand die al volwassen kinderen heeft, initiatief durft te nemen en hem kan verrassen.
Iemand die diepgaande gesprekken kan voeren en gelijkwaardig is. Ben jij dat?

T. (39) provincie Antwerpen ref 45789

Deze knappe ongehuwde man wil zijn leven delen met een aangename jongedame.
T. is werkzaam als bediende-boekhouder, heeft grijzende haren, blauwe ogen en is 1,78 groot en kleedt zich steeds deftig casual.
Een attente man die sociaal, empathisch, beetje verlegen in het begin, rustig, speels/knuffelaar en zachtaardig van karakter is.
T. is correct, eerlijk, doelgericht en houdt van stiptheid. Soms is hij onzeker en kropt hij dingen op maar weet goed wat hij wil.
T. doet al 2 jaar aan gevechtssport. Hij geniet van lekker uit eten gaan, een cinema, weekendje weg, gewoon een keertje uitgaan, maar een avondje gezellig thuis voor tv daar is hij ook voor te vinden. T. staat volledig open voor de hobby’s van zijn partner, en af en toe eens alleen zijn moet kunnen. Hij heeft ook een hart voor de dieren.
Deze leuke man wil zijn leven delen met een zorgzame, positief ingestelde dame die jong van geest en charisma heeft. Een dame die brede interesses heeft in het leven en waar hij trots op kan zijn, graag iemand met een eigen willetje. Een dame zonder kinderen, mits hij zelf geen kinderen heeft maar wel een kinderwens.
Ben jij goedlachs, passioneel, lief en vlotte praatster ? Dan is T. echt jouw man !!

D. (46) provincie Antwerpen ref 16-985

D. is een aantrekkelijke, sportief gebouwde man met een actief leven.
Naast zijn fulltime job in de metaalsector is hij ook zelfstandig in bijberoep. D. is een gescheiden papa van een 14-jarig zoontje, waar hij om de week de zorg voor draagt.
Hij is een gemakkelijk persoon, zachtaardig, gevoelig, open en steeds eerlijk. Zelf heeft hij geen dieren maar hij staat daar wel voor open. Zelf niet roker en wenst dit ook van zijn partner. Als minpuntje vertelt D. : ik ben steeds rustig in elke situatie en zou meer voor mezelf moeten opkomen.
Een gezellig terrasje met lekker eten, eens gaan fietsen, een cinema en concertje en reizen naar de zon, zijn zijn hobby’s. D. houdt van koken en samen met zijn zoon leuke activiteiten doen.
Hij heeft zijn hart verloren aan oldtimers, hij heeft er zelf ook.
Op termijn wil hij terug een gezellige thuis creeëren met zijn partner.
Een dame die verzorgd is en een aangenaam karakter heeft. Iemand die eerlijk, zachtaardig, rustig en toch een vlotte prater is. Zij mag zeker kinderen hebben, hij ontvangt die met open armen, maar heeft geen kinderwens meer.
Ben jij de dame die op termijn een thuis wil bouwen met D.? Ontmoet dan deze lieve knuffelaar.

P. (38) Provincie Antwerpen ref 16-03542

P. is een stijlvolle en uiterst aangename man met heel wat ambitie. Hij is lief, attent, zachtaardig en hij houdt van humor.
P. is een romantische man, hij zal zijn nieuwe partner graag warmte en genegenheid geven! Respect, normen en waarden zijn door zijn opvoeding zeer belangrijk.
Hij is zelfstandig ondernemer, doet zijn job in volle overtuiging en met ambitie. P. heeft met zijn doorzettingsvermogen het bedrijf al mooi kunnen uitbouwen.
Hij houdt van golf spelen, wandelen met zijn hond, tuinieren, koken en af en toe een leuke citytrip.
P. is op zoek naar een leuke en lieve vrouw die van warmte en romantiek houdt net zoals hem, ze mag een natuurlijke uitstraling hebben.
Een vrolijke en zorgzame vrouw die steunend is en interesse heeft voor zijn beroep zou een droom zijn… Ben jij de ambitieuze, spontane dame die hij zoekt?

K (51) Provincie Antwerpen ref 16-025478

K. is een attente en gedreven man met charisma.
Hij is een doorzetter op zakelijk gebied, werkzaam als manager.
K. is gescheiden en heeft jong volwassen kinderen.
Het is een eerlijke man, open naar anderen toe en heeft graag mensen om zich heen. Hij staat bekend om zijn behulpzaamheid en werkt hard, soms heeft hij wel eens een koppig moment wat natuurlijk zijn vastberadenheid typeert.
Hij is sportief, hij gaat regelmatig fietsen, mountainbiken.
Lopen en de natuur opzoeken is rustgevend voor hem.
Kortom, het is een actieve man en zoekt een vrouw die geen “zittend gat” heeft. Een gezonde geest in een gezond lichaam is een visie die hij heeft en graag deelt met zijn toekomstige.
K. zoekt een vrouw die ook interesse heeft in cultuur en openstaat voor het spontane, de ingeving van het moment. Ze mag levenslustig en vlot zijn, absoluut geen vakjesdenker! Ben jij de ambitieuze dame die van intense momenten houdt? Dan ben jij beslist de fijne partner die hij zoekt…

A. (42) Provincie West-Vlaanderen ref 15-1254733

A. is een man met een standvastig en eerlijk karakter. Hij baat zelf zijn eigen zaak uit aan de kust, hij houdt van de gezelligheid en het sociaal contact met de mensen. A. is iemand die zich graag goed voelt in zijn vel, hij zal ook altijd hetzelfde willen voor een partner.
Verder is zijn karakter discreet en betrouwbaar, ook diepgang en een goed gesprek is belangrijk voor hem.
A. is ongehuwd en al een tijdje alleen, het is tijd om aan iets nieuws te beginnen! Hij wil graag een lieve en zachtaardige vrouw leren kennen om samen een mooie toekomst op te bouwen. Voor hem is het belangrijk dat ze tevreden is met haar leven en zichzelf, dat ze kan genieten van gewone dingen en niet veeleisend is.
Ben jij de ware voor hem? Ben jij de vrouw die tijd wil vrijmaken om samen een leven op te bouwen, gebaseerd op respect, appreciatie en vertrouwen?
Laat dan deze kans niet schieten!

P. (65) Provincie West-Vlaanderen ref 15-0955214

P. is een interessante man met een stijlvolle uitstraling en savoir-vivre.
Hij is gescheiden, nu ongeveer een jaar alleen, en heeft 3 volwassen kinderen.
P. is een man met discipline in alles, hij is galant, lief en respectvol.
Hij zegt zelf ook liever te geven dan te ontvangen.
P. gaat graag op vakantie, houdt van een terrasje doen of een etentje enz.
Hij is klaar voor een nieuwe relatie en zoekt een lieve, verzorgde en mooie vrouw. (jonger dan hem)
Ze mag een stijlvol voorkomen hebben maar een goed hart en een zacht karakter zijn eveneens uiterst belangrijk voor hem.
Ben jij de warme en aangename vrouw die hij zoekt en wil je graag op handen gedragen worden?

F. (55) Provincie Antwerpen ref 15-12 475632

F. is een man met diepgang, hij hecht veel belang aan de waardes van het leven en heeft een sterke visie.
Hij is altijd creatief bezig, zoekt naar positieve oplossingen en is een echte idealist.
F. is een fijne man, je weet wat je aan hem hebt.
Als beroep is hij docent gedragswetenschappen, dit is hem op het lijf geschreven.
Hij doet aan kunstschilderen, ook weer het creatieve dat naar boven komt.
F. heeft een scheiding achter de rug en is al een tijdje alleen.
Hij heeft 2 zonen die reeds eind in de 20 zijn en verder hebben gestudeerd, inmiddels zijn ze beiden goed terechtgekomen met een fijne job. Het is tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe partner in zijn leven, een lieve en zachtaardige vrouw die respect en innerlijke waarden belangrijk vindt.
Ze mag weten waar ze mee bezig is en zichzelf zijn.
Ben jij de realistische dame die hij zoekt en wil je graag een mooie toekomst uitbouwen met F.?

L. (55) Provincie Oost-Vlaanderen ref 15-12224475

L. is een opmerkelijke en actieve man met een interessante levensloop.
Na af te studeren als kinesist is hij management gaan volgen, momenteel is hij werkzaam als directeur in een grote instelling.
Dit vergt uiteraard de nodige veelzijdigheid en enthousiasme. Hij is gescheiden en heeft 3 kinderen die een opmerkelijke carrière opbouwden, natuurlijk is hij trots op hen…
L. is sportief, hij gaat twee maal per week naar de fitness en hij is trainer bij een jeugdploeg. Het ontbreekt hem dus niet aan jeugdigheid en sociale vaardigheden!
Hij zoekt dan ook een partner met enig niveau, opleiding en maturiteit in het dagelijks leven.
Hij wil graag een actieve en respectvolle vrouw ontmoeten die mee kan praten over de dingen des levens.
Ben jij de lieve en levenslustige dame die hij zoekt?

R. (51) provincie Vlaams Brabant ref 16-15732569

R. heeft een aangenaam, maar eerder gesloten karakter, in het begin maar eens hij je kent zal hij zich voluit inzetten. Communicatie, respect en vertrouwen zijn voor hem belangrijke bouwstenen in een relatie.
R. is een uiterst charmante en toffe man die met zijn beide voeten op de grond staat in het leven.
Hij is zelfstandig ondernemer en heeft een drukbezet leven, sinds een paar jaar weduwnaar met een jong volwassen dochter die regelmatig langskomt voor quality-time met haar papa.
Hij houdt van reizen, hij gaat graag eens wandelen of fietsen, een romantisch etentje met zijn nieuwe partner staat alvast op zijn verlanglijstje maar genieten van de dagelijkse dingen met zijn levensgezel dat zijn dingen waar hij ook terug naar verlangt. Een dame mag voor hem vrouwelijk zijn met al haar troeven, sociaal zijn en ze mag een eigen leven hebben maar de momenten samen mogen innig en liefdevol zijn. Ben jij de dame die hem kan bekoren?

B. (40) provincie Antwerpen ref 15-124455630

B. is een interessante en vlotte man met een sterk karakter.
Hij is sociaal, praat graag mee, heeft geen geheimen en is uiterst trouw.
B. is nog niet gehuwd geweest, hij heeft geen kinderen en zijn laatste relatie dateert van een paar jaar geleden.
Als zelfstandig ondernemer heeft hij uiteraard een druk leven en daar heeft hij zijn laatste levensjaren aan gewijd.
Hij is gedreven in zijn job en heeft een mooie bedrijf opgebouwd.
B. is sportief in zijn vrije tijd, hij gaat regelmatig naar de fitness en houdt van leuke wandelingen met zijn hond.
Verder kan je hem wel bekoren met een dagje shoppen gecombineerd met een etentje en uiteraard een drankje!
B. is op zoek naar een leuke en levendige vrouw.
Ze mag net als hem van een goed gesprek op niveau houden en een open karakter hebben.
Een gezonde levensvisie is voor hem ook heel belangrijk…
Ben jij de lieve vrouw die hij zoekt en wil je graag samen van het leven genieten?

C. (57) Provincie Limburg ref 15-1277853

C. is een charmante en attente man.
Hij heeft een aangename uitstraling en is zeer sociaal, hij houdt van gezelschap om zich heen en zal helpen waar hij kan.
Hij is tewerkgesteld in de bouwsector en weet van aanpakken.
C. wordt altijd getypeerd als een vrolijk en levenslustig man, hij maakt graag een grapje en ziet het leven altijd positief. Hij gaat graag motorrijden, fietsen, een wandeling maken, een keertje vissen, enz…
Hij zou uiteraard graag met zijn nieuwe partner leuke uitstapjes of reisjes maken.
De vrouw die hij zoekt mag een mooie, verzorgde verschijning zijn. Ze mag lief zijn, open en positief ingesteld zoals hijzelf.
C. gelooft in echte liefde, een klik tussen twee mensen die samen besluiten verder te gaan en een mooi leven willen opbouwen, Samen!
Ben jij de levensgenieter die graag samen met hem erop uit trekt? Dan ben je beslist zijn ware!

T. (32) Provincie Antwerpen ref 15-1247536

T. is een ambitieuze man die door zijn beroep als advocaat over een gezonde dosis levenswijsheid beschikt.
Hij is diplomatisch en neemt de dingen ernstig, hij is volop bezig met het bouwen aan een mooie toekomst.
T. is ongehuwd, heeft geen kinderen en is na zijn laatste relatie een jaar alleen ongeveer.
Hij is op zoek naar een lieve en zachte vrouw met het nodige EQ om samen met hem dingen te kunnen delen en fijne gesprekken te voeren.
Hij is gesteld op respect en eerlijkheid, dit zijn belangrijke waarden in het leven! T. gaat graag op vakantie, even tussendoor op city-trip is ook fijn.
Hij is gepassioneerd door Italië.
Hij zoekt een levenspartner die deze passie en natuurlijk haar leven graag met hem wil delen.
Ben jij de vlotte vrouw met een brede kijk op de wereld en wil je deze lieve man graag gelukkig maken?
Je zal veel liefde en genegenheid terugkrijgen!

J. (34) – provincie Vlaams Brabant ref 16-55008

J. is een aangename, goodlooking jongeman.
Hij kleedt zich meestal casual maar houdt ook van een mooi pak bij gelegenheid.
Hij heeft zijn diploma industrieel ingenieur en is werkzaam in de computersector.
Verder is hij ongehuwd en heeft twee zoontjes in co-ouderschap.
Qua karakter is hij zachtaardig en geduldig, open-minded, gevoelig, creatief en staat overal voor open.
Als minpuntje geeft hij wel aan dat hij passief kan reageren als hij zich misnoegd voelt, meestal trekt hij zich dan terug in een hoekje om te bezinnen.
Hij houdt enorm veel van de natuur, daar komt hij echt tot rust.
Spiritualiteit en persoonlijke groei dat boeit hem enorm.
J. is op zoek naar een jongedame die niet te groot is en die verzorgd is.
Hij houdt van een zachtaardige een vrouw met diepgang.
Voel jij je aangetrokken tot deze bijzondere zeer charmante man met een groot hart?

P. (56) Provincie Vlaams Brabant ref 16-22377

P. is een knappe man van 56 jaar, gescheiden sinds 2006 en hij is trotse vader van twee volwassen dochters.
Hij is een zelfstandig ondernemer met een groot bedrijf.
Ook al is hij hard en rechtuit op zakelijk gebied, het is een zeer lieve en charmante man met het hart op de juiste plaats.
P. is graag gezien, open en heel sociaal ingesteld.
Hij zoekt een leuk uitziende, verzorgde vrouw aan zijn zijde, een lieve partner en levensgezel waar hij samen oud mee kan worden.
P. gelooft in de magie tussen twee mensen, hij is liefdevol en heeft af en toe nood aan een goed gesprek.
Ben jij de lieve en zorgzame partner die hij zoekt?

C. (68) provincie Antwerpen ref 15-33447

C. is een sympathieke, verzorgde en moderne man.
Hij heeft altijd als zelfstandige gewerkt en geniet nu ten volle van zijn pensioen. C. is weduwnaar en heeft 3 volwassen kinderen.
In zijn vrije tijd gaat hij tennissen, vindt hij sociale contacten belangrijk en onderneemt hij regelmatig leuke activiteiten met zijn kleinkinderen.
Tegen een reisje of een restaurant bezoek zal C. zeker geen neen zeggen. Van karakter is hij: sociaal, humoristisch en draagt hij zijn hart op de tong.
C. geniet graag van het leven en is een echte Bourgondiër.
Hij is op zoek naar een verzorgde vrouw die samen met hem wil genieten van de mooie dingen in het leven. Ben jij zijn droomvrouw?

J. (59) provincie West- Vlaanderen ref 16-11778

J. is een sympathieke, warmhartige man.
Hij is een levenslustige zelfstandige die met een positieve drive in het leven staat. Hij is gescheiden en heeft 2 volwassen kinderen.
J. is een levensgenieter, ziet er goed uit, is galant en heeft respect voor iedereen.
Hij heeft brede interesses: fietsen, zwemmen, wandelen, film, citytrip, reizen, houdt ook van gezelligheid: familie, graag uit eten, glaasje wijn, cocooning.
J. heeft een warm karakter: is humoristisch, behulpzaam, extravert, heeft een positieve drive.
Hij is op zoek naar een soulmate, een lieve, romantische, warme vrouw met een tikkeltje humor die graag met hem van het leven wil genieten.
Mag deze schat van een man liefde in je leven brengen en je verwennen?

P. (59) Provincie West-Vlaanderen ref 16-99002

P. is een optimistische, knappe man van 59 met veel zin voor humor.
Hij valt je dadelijk op door zijn stijlvolle verschijning.
P. heeft een eigen bedrijf uit de grond gestampt en momenteel is zijn werk zijn hobby. Hij is op zoek naar een nieuwe partner om hier verandering in te brengen.
Hij wil graag samen gaan genieten zoals af en toe een etentje, weekendje weg maar verre reizen maken staan ook nog op zijn verlanglijstje.
Ben jij jong van geest en de rustige, zachte vrouw die hij zoekt?

B. (48) Provincie Antwerpen ref 16-22778

B. is een creatieve, sociale en gevoelige man met een gezonde zin voor humor.
Hij is gescheiden en heeft 2 kinderen in co-ouderschap.
Als job heeft hij reeds meerdere jaren een kaderfunctie.
B. houdt van muziek, zingen en wil graag leren gitaar spelen en niet te vergeten, zijn grote passie is reizen.
Je weet wat je aan hem hebt, rechtdoor, authentiek, levenswijs en uiterst charmant.
Hij weet je zo in te palmen, knap, zwart licht-grijzende haren en blauwe ogen.
B. zoekt een dame met een natuurlijke schoonheid die energiek is zoals hem, lief en zacht is en goedlachs is …. ben jij zijn droomvrouw?

D. (35) provincie Antwerpen ref 445588

D. is een leuk uitziende jongeman, die eerst een graduaat studie heeft gedaan en die nu als zelfstandig ondernemer aan de slag is.
Hij heeft zijn eigen bedrijf op korte tijd op de kaart gezet en daar heel veel tijd aan besteed, maar nu is het tijd om zijn leven te vervolledigen met een partner.
D. is slank, 1m80, donkerharig en heeft grote bruine ogen.
Hij houdt van sociale contacten, daguitstappen, wil leren dansen, reizen, een keertje een weekendje weg, citytrip, ….. en hij staat verder open voor alles.
Qua karakter is hij aan de ene kant vrij gevoelig, maar anderzijds is hij gedreven, zoekt hij evenwicht tussen werk en privé, hij kan heel serieus zijn, hij is sociaal, gaat er 100 % voor, en heeft het hart op de tong.
In een vrouw zoekt hij een leuk uitziende, spontane jongedame die iets willen bereiken in haar leven, die vriendelijk, lief en sociaal is; een vlotte prater die open en eerlijk is. (met kinderwens)
D. houdt niet van uitgangstypes, noch van leugens en bedrog, zijn droomvrouw heeft geen nine-to-five mentaliteit.
Ben jij de vrouw van zijn dromen?

B. (50) provincie Limburg ref 15-99520

B. is een jeugdig uitziende en aantrekkelijke man. Je zou hem zeker 10 jaar jonger schatten.
Hij is gescheiden en heeft een zoon van 18. Zijn zoon is om het andere weekend bij hem. Van beroep is B. interieurinrichter. Hij heeft oog voor mooie materialen en kan mooie dingen zelf maken.
B. is een sportieve man, hij gaat regelmatig lopen, fietsen en geniet van reizen.
In de weekends dat zijn zoon bij hem is, maakt hij veel tijd voor hem vrij.
Zijn karakter is zacht en rustig. B. is een sociale man, sportief en actief. Familie is belangrijk, niet dat hij ze iedere dag ziet, maar ze zijn wel belangrijk voor hem. Hij is wel wat verlegen eerst en zal niet direct op de voorgrond treden. B. vindt het geen probleem rekening met een ander te houden. In een relatie vindt hij het wel belangrijk dat hij zichzelf mag zijn. Hij kijkt er naar uit om samen dingen te ondernemen met een vrouw, samen genieten van het leven en tijd voor elkaar maken. Ben jij zijn droomvrouw?

C. (32) provincie Vlaams-Brabant ref 15-44770

Hij is een sympathieke, vriendelijke, rustige jongeman.
Hij is sociaal, empathisch en logisch denkend. C. heeft een bachelor informatica en een master bedrijfskunde op zak. Momenteel is hij werkzaam als logistiek commercieel assistent in een computerbedrijf.
Hij heeft geen kinderen. Als minpuntje geeft hij mee dat hij soms een beetje ongeduldig kan zijn en hij is bij de eerste ontmoeting een beetje introvert maar hij ontdooit snel en dan is hij een toffe, vlotte prater.
Zijn belangrijkste hobby’s zijn fitness, wandelen, shoppen, uit eten gaan, een terrasje doen.
Hij houdt ook van reizen en dan vooral genieten van de rust van zon, zee en strand, omliggende steden bezoeken doet hij ook graag om toch een beetje cultuur mee te pikken.
Ben jij de vrouw die deze charmante, sociale jongeman kan behagen, zijn hart harder doen slaan en hem de liefde geven waar hij zo naar verlangt?

welke relatie past bij jou?

Aanmelden voor Nieuwsbrief

>