fbpx

JIJ BENT EEN MAN - JIJ ZOEKT EEN VROUW

Onderstaande profielen zijn slechts een greep uit ons aanbod, vermits privacy heel belangrijk is, willen velen liever niet dat hun profiel online staat.

Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onze (meer info pagina) en wij leggen je graag alles uit.

N. (32) provincie Vlaams Brabant ref 18-025120 

N. is een stijlvolle slanke dame van 1m75 met een getaande huid. Ze is gescheiden en heeft nog geen kinderen.
In het dagelijks leven is N. actief als bediende. De zorg en het sociaal contact in verschillende talen vindt ze het fijnst aan haar job. Haar vrije tijd wordt gevuld met fitness, thermen, familie en de verbouwingen in haar appartementje.
Cultuur is een element dat haar enorm inspireert.
Deze ervaart ze zowel in een museumbezoek als in kunstbeleving. Naast deze buitenhuis activiteiten is N. eveneens een vrouw die geniet van de eenvoudige dingen des levens. Het toekomstverhaal voor N. is het huisje-tuintje-boompje-kindje verhaal.
N. droomt ervan om haar kinderwens te vervullen met een duurzame partner. Verder hoopt ze dat haar toekomstige man open-minded is. Een deel haar familie woont in Kongo en zij zelf woont bijna 30 jaar in België. Ze reist niet alleen graag naar haar roots, maar heeft veel bestemmingen die ze nog wil zien.
Het zal je dan ook niets verbazen dat deze vrouw zorgend, helpend, respectvol en nuchter is maar daarnaast ook een eigen mening heeft waarvan ze wil dat deze gerespecteerd wordt wanneer ernaar gevraagd wordt.
De ideale man voor haar is een iets oudere, stijlvolle man, waarmee ze kan lachen en babbelen en samen iets bouwen. Iemand die eveneens familie hoog in het vaandel draagt en die open minded is. Flexibiliteit en gedrevenheid is een absolute must voor haar.
Ben jij deze ambitieuze open-minded man die op zoek naar een vrouw die geniet van het leven maar daarnaast zeer nuchter is? Dan moet je N. ontmoeten.

K. (40) provincie Antwerpen ref 185741 

Graag stellen we je K. voor. Deze dame is alleenstaand, zonder kinderen.
Ze heeft blond haar met schakeringen, groen/bruine ogen en is heel attent. Een lieve vrouw met een zachtaardig karakter.
Rustig blijven in stressvolle momenten en zorgzaam zijn, zijn maar enkele van haar positieve kanten.
Haar werk als bediende doet ze met plezier.
Ze is 4-talig en volgt bovendien Italiaanse les in avondschool, kortom een bezige bij.
Verder leeft ze in het moment, en wat op haar pad komt grijpt ze met beide handen aan.
Motorrijden staat zeker bovenaan haar lijstje met hobby’s, lezen en wandelen doet ze ook graag.
Een grote, zachte, lieve en rustige man met een stoer kantje én “knuffelbeer gehalte” doet haar hartje smelten.
Iemand met uitstraling en een verzorgd voorkomen. Een man die graag geregeld tijd met haar alleen doorbrengt, zoals daguitstappen, citytrips, maar ook verre rondreizen. Iemand die open en eerlijk communiceert is erg belangrijk voor K. en zeker geen introvert persoon !

Heb jij interesse in het spirituele of sta je ervoor open?
Misschien vind je er samen met haar je weg in? Ontdek het zeker samen met haar.

L. (35) provincie Antwerpen ref 182453

L. is een speelse zachte meid die  zeer romantisch maar tegelijkertijd ook zeer nuchter in het leven staat. Ze is een aantrekkelijke slank gebouwde vrouw met blonde haren en donker bruine ogen. Roken doet ze niet maar haar stoerdere kant vertaalt zich in enkele kleine tatoeages.
In het dagelijks leven is ze actief als winkelbediende in de verkoop. Hiernaast strijkt ze voor derden bij haar thuis omdat dit eenvoudig te combineren is met haar rol als moeder.
Het is wel duidelijk dat dit een pittige dame is die vooruit wil in het leven en niet bij de pakken blijft zitten. L. heeft twee kinderen (- 10 jaar) die door de week bij haar verblijven en in het weekend steeds bij de papa zijn.
Naast werken houdt L. van een film of serie kijken op TV. Op sportief vlak houdt ze van fietsen en wandelen. Mocht haar partner sportiever zijn en haar uitdagen in sport is dit enkel en alleen een plus. Muziek is een belangrijk deel van haar leven. Het moment om alles los te laten en zich even helemaal uit te leven.
Een festival meepikken in de zomer is haar dus ook niet vreemd. L. omschrijven in enkele woorden: behulpzaam, flexibel, emotioneel en zacht. Het is een dame die bereid is om te overleggen en toegevingen te doen.
Maar enkele en alleen wanneer haar partner ook eerlijk, oprecht en bereid is om te communiceren.
Een mens wordt zoveel mooier wanneer hij in staat is fouten toe te geven en het woord ‘sorry’ in de mond kan nemen.
Een kinder- en dierenvriend als haar is enkel een plus. De ideale relatie is een relatie waarin ze tot rust kan komen. Kan genieten van het huisje-tuintje-boompje-kindjes-verhaal.
Waar eerlijkheid en oprechtheid heerst zodat er plaats is voor romantiek en persoonlijke uitdagingen op sportief vlak.
Ben jij deze betrouwbare kindervriend die op zoek is naar een eerlijke speelse dame? Dan moet je L. ontmoeten.

S. (48) Provincie Vlaams-Brabant ref. 183142

S. is een sociale, goed uitziende dame die enthousiast door het leven stapt. Ze is werkzaam als zelfstandig ondernemer in de wellness sector. Moeder van een 20 jarige, nog studerende dochter en een 18 jarige zoon die werk en studie combineert.
Ze is eerder klein van gestalte en haar bruine ogen en kastanjebruine haren typeren haar uiterlijk.
Deze ongehuwde dame wenst graag haar leven te delen met een verzorgde man met enige uitstraling. S. is een gevoelig, zorgzaam en romantisch type vrouw die aan leergierigheid geen gebrek heeft. Achter haar nieuwsgierigheid schuilt een levensbewuste en doelgerichte dame die eerlijkheid en respect hoog in het vaandel draagt en een knuffel weet te waarderen. Ze heeft een hart voor dieren en het roken beperkt ze tot enkele sigaretten per dag. S. houdt ervan om lekker te koken. Gezelligheid en genieten gaan boven alles. Een terrasje doen, uit eten gaan, fietsen, TV kijken of een glaasje wijn drinken behoren tot die aangename bezigheden. Een uitstapje naar zee of de Ardennen kunnen haar eveneens bekoren. Deze charmante dame is op zoek naar een zachtaardige, romantische en zorgzame man die communicatief sterk is en familie belangrijk vindt. Jong van geest met een speels kantje, empathisch en iemand die initiatief durft te nemen. Een verfijnde vorm van humor en een vleugje romantiek zijn onmisbaar. Ben jij die liefdevolle man waar S. haar hart aan kan geven?

H. (55) Provincie Oost-Vlaanderen ref. 183110

Ben je niet op zoek naar een drama-queen of afgestompte vrouw dan vind je in H. een nieuwsgierige, open-minded, sociale, gelukkige vrouw die haar verlangens wil delen en openstaat voor nieuwe ervaringen. Haar rijk gevuld leven heeft geleid tot een beter begrip van wat het leven biedt.
Zo kan ze zichzelf zaken ontzeggen om te krijgen wat ze wil, daarin is ze helder. H. is een goed uitziende, fiere dame die ambitieus door het leven gaat. Ze heeft haar leven op goede orde.
Na een boeiende en gevarieerde loopbaan, gaande van eigen evenementenbureau tot manager, ervaart ze het lesgeven in economie, boekhouden en personeelsbeleid als bijzonder boeiend. Ze is gedreven om actueel geïnformeerd te zijn; aan zelfontplooiing is haar eigenwaarde verbonden. Echter, ze is geen carrièretijger noch leslezer. Als gescheiden moeder van twee zonen (twintigers) en een stiefzoon, die allen op zichzelf wonen en goed van start zijn, heeft het gezin altijd een belangrijke plaats ingenomen.
Haar halflange haren blondgrijs en bruin doorkleurd, blauwe ogen en eerder grote, slanke gestalte typeren haar vrouwelijk uiterlijk, maar ook haar zachtaardige persoonlijkheid.  Vriendelijk-, bescheiden-, betrouwbaarheid en rust straalt ze uit. De waarde van luisteren staat hoog in het vaandel. Begripvol en sterk is ze een steun en toeverlaat. Vergis je wel niet, vanuit de dynamiek er voor anderen te zijn, maakt ze haar focus in coaching en bedrijfskunde waar. Onderliggend verraden haar enthousiast ongeduld doelgerichtheid en ondernemingszin. Je ervaart haar als een respectvolle dame.
Daarenboven is H. een vitale, sportieve levensgenieter. Zo houdt ze van wandelen in de natuur, fietsen, dansen, yoga, zwemmen, gezond en lekker koken, gezelligheid, storytelling, genegenheid, knuffelen, avontuur … uit de comfortzone treden dat ze wil delen met een man. Daarbij neemt ze graag het voortouw om het hem naar zijn zin te maken, hem te bieden wat hij nodig heeft. Omdat ze overtuigd is dat een man in andere domeinen sterker staat, is deze charmante dame op zoek naar een ondernemende persoon die openstaat om kwalitatieve, gelukkige momenten te beleven, elkaar te verwennen, aan te vullen, samen te werken, te versterken, een man met normen en waarden, respectvol met een mature persoonlijkheid. Gevoel voor humor maakt connectie met deze tanguera.  Ben jij die gedreven man waar H. haar hart aan kan geven?

A. (32)  Provincie West-Vlaanderen ref. 18-3114

A. is een sociale, goed uitziende dame die enthousiast door het leven stapt. Haar lange donkerbruine haren en bruine ogen typeren haar knappe uiterlijk. Ze is werkzaam in de thuiszorg en ze weet ook nog haar tijd in te vullen als schoonheidsspecialiste.  Ze is gescheiden, moeder van 3 en een zorgzaam type vrouw. Gastvrij, rustig, ordelijk maar vooral een echte doorzetter.
Aan knuffelen ontbreekt het haar niet en achter haar ietwat perfectionistisch kantje schuilt een eerlijke, stabiele vrouw.
Ze heeft een hart voor dieren en hoewel ze een beperkt roker is heeft ze toch de intentie om tot stoppen over te gaan. A. houdt van wandelen, eens een weekendje weg maar voornamelijk kookt ze heel graag. Een uitgebreid ontbijt op zondag is voor haar pure ontspanning. Ze vertoeft graag gezellig thuis maar voor een jaarlijks reisje is ze ook wel te vinden. Deze sympathieke, lieve dame is op zoek naar een verzorgde, zachtaardige man die met positieve ingesteldheid het leven aankijkt. Een man die graag met kinderen bezig is en wederzijdse hulp in het huis als normaal beschouwt. Iemand die eerlijkheid en trouw naar waarde weet te schatten, openstaat voor humor alsook aan romantiek geen gebrek heeft.
Kortom een geduldige, attente en serieuze man die vooruit wil in het leven. Ben jij die liefdevolle man waar A. haar hart aan kan geven?

M.  (46) Provincie Limburg ref 17-5214

M. is een spontane, hartelijke, en vrolijke dame.
Een heel open type die sportief, dynamisch, zorgzaam, respectvol en behulpzaam is
en als echte doorzetter door het leven stapt.
Haar lange bruine haren en bruine ogen typeren haar uiterlijk.
Ze is mooi, modieus en heeft oog voor details. Als zelfstandig kapster weet ze perfect hoe ze haar klanten kan tevreden stellen. M. wil zich blijven ontwikkelen in haar werk en volgt geregeld cursussen.
M. is een gescheiden dame en moeder van volwassen kinderen.
M. vindt haar familie belangrijk en ze heeft tevens een hart voor dieren.
M. geniet volop van het leven.
Ze houdt van sport, terrasje doen, uit eten gaan, shoppen, naar de cinema gaan,
maar het liefst reist ze naar de zon. Rust zoekt ze op aan zee of in de sauna.
M. draagt eerlijkheid en trouw hoog in het vaandel.
Ze staat tevens open voor nieuwigheden alsook voor de hobby’s van haar partner.
Roken doet ze niet.
Deze lieve dame is op zoek naar een verzorgde, sympathieke, zachtaardige man.
Een soulmate, iemand waar je op kan bouwen.
Een man die eerlijkheid en trouw naar waarde weet te schatten en die sociaal en spontaan is.
Iemand die graag (mee)reist alsook shoppen leuk vindt.
Een familiemens, die goedlachs door het leven stapt, wat speels is maar vooral volop van het leven wenst te genieten. Ben jij die liefdevolle man waar zij haar hart aan kan geven?

P. 48 Provincie Oost-Vlaanderen ref 17-04885

P. is een lieve, spontane dame die goedlachs door het leven stapt.
Ze is een gescheiden moeder van 2 volwassen kinderen, 1 zoon en 1 dochter en is reeds trotse oma van een kleinkind.
Deze donkerblonde dame heeft bruine ogen en een normale lichaamsbouw.
Ze is werkzaam als boekhoudster en is leergierig van aard.
Een eerlijke, trouwe en goedlachse dame die eerder een denkend persoon is.
Ze geeft ook mee dat ze mogelijks wat impulsief kan zijn.
Desalniettemin is ze een echt familiemens, heeft ze een hoog knuffelgehalte en is ze een trouwe dierenvriend. Roken doet ze niet.
P. is een sportieve dame. Ze houdt van lopen, zwemmen en fietsen en ze is dol op dansen.
Ontspanning zoekt ze op in de wellness of eens een weekendje weg.
Eens lekker uit eten, een terrasje bij mooi weer kunnen haar evengoed bekoren als gezellig thuis zijn, samen koken of een glaasje nuttigen.
Deze charmante dame is op zoek naar een verzorgde man die eerlijk en betrouwbaar is. Een goedlachse, lieve, zachtaardige man die houdt van huiselijkheid en ondernemend is van aard.  Belang hecht aan familie alsook graag kinderen ziet en respect kan opbrengen voor elkaars vrijheid.
Ben jij die attente man waarbij zij zich geborgen kan voelen?

W. (44) provincie Limburg ref 17-05112

W., 44, is met veel passie werkzaam als storemanager in de modebranche.
Ze kan omschreven worden als een spontane en aantrekkelijke vrouw met uitstraling.
Ongehuwd en kinderloos. Oog voor detail en perfectionistisch.
Eerlijk, gevoel voor humor, oprecht, pittig en temperamentvol maar ook lief en gezellig met een romantisch kantje.
Deze sociale dame houdt van joggen én van lekker eten.
Ze is op zoek naar een partner om samen van het leven te genieten, een man waarmee er een bijzondere, elkaar aanvullende chemie is.
Haar ideale man is aantrekkelijk, verzorgd en heeft een stoer kantje.
Hij is sportief aangelegd, heeft gevoel voor humor, staat positief in het leven en houdt net zoals zijzelf van lui- lekkere zonvakanties.
Hij pikt graag een terrasje mee en geniet ervan om samen uit te waaien aan zee.
Een onafhankelijke man met een eigen leven, waarin zij een meerwaarde mag vormen.
W. heeft een goedlachse natuur, apprecieert een goed gesprek en wordt al eens graag in de watten gelegd.
Ze kijkt op naar een ondernemende man, die weet wat hij wil en zijn gevoelens durft tonen.
Voel jij het al knetteren voor deze passionele vrouw…?

K. 37  Provincie Oost-Vlaanderen ref 17-05885

K. is een goeduitziende, sympathieke dame die enthousiast door het leven stapt.
Ze heeft lange, bruine haren, bruine ogen en is met haar 1m79 niet van de kleinsten..
Deze ongehuwde dame is werkzaam als bediende. Een positief ingestelde vrouw die steeds klaar staat voor vrienden en familie en een luisterend oor kan bieden wanneer nodig. Organiseren kan ze als de beste, een gastvrouw om u tegen te zeggen want ze houdt ervan om haar gasten in de watten te leggen. Saai gedoe is niet aan haar besteed.
Humor draagt ze hoog in het vaandel en ze staat open voor tal van nieuwe dingen.
Zelf heeft ze geen kinderen maar staat zeker open voor een man met kinderen.
K.vindt het fijn om te wandelen of met vrienden op stap te gaan. Ze kookt graag zelf maar gaat ook graag uit eten. Genieten van een zon- of wintervakantie, een citytripje of gewoon een goed glaasje wijn nuttigen zijn enkele van haar vele interesses.
Ze staat open voor de (sportieve) hobby’s van haar partner en leert graag iets bij.
Deze charmante dame is op zoek naar een verzorgde, sociale, stabiele man die weet wat hij wil.
Een zorgzaam type die volop van het leven kan genieten en niet terugdeinst om initiatief te nemen.
Een man met een realistische kijk op het leven en eerlijkheid en trouw naar waarde schat.
Graag iemand die ook houdt van humor, een pittig kantje heeft en knuffelt als de beste.
Ben jij die ruwe bolster waar zij haar hart aan kan geven?

S. 41 Provincie Vlaams-Brabant ref 17-012225

S. is een vrolijke, spontane dame met een pittig kantje.
Ze is werkzaam als bediende, heeft geen kinderen maar haar trouwste vriend, haar lieve hond, ligt nauw aan het hart.
Deze aantrekkelijke, slank gebouwde blondine met blauw-grijze ogen is 1m63 groot is heel optimistisch, attent en behulpzaam.
S. is een positief ingestelde dame die vrolijk door het leven stapt.
Ze is tevens leergierig en momenteel enorm gedreven om terug te vliegen. Haar goede voornemens zijn stoppen met roken.
S. houdt van yoga, dansen, paardrijden en een spelletje golf.
Gezellig thuis bij de haard en een filmpje kijken slaat ze zeker niet af. Een terrasje met vrienden of wandelen met de hond kunnen haar tot rust brengen evenals het verzorgen van haar moestuintje. Reizen doet ze heel graag.
Een wintervakantie of naar een zonnige bestemming maakt geen verschil.
Deze goed uitziende dame zoekt een verzorgde en stijlvolle man die houdt van dieren, reizen en begrip kan opbrengen voor onregelmatige werkuren. Een spontane, attente en charmante man die eerlijkheid belangrijk vindt, zelfstandig is en graag wat initiatief neemt.
Ben jij die sportieve gentleman waar zij haar hart aan kan geven?

M. (43) provincie Oost-Vlaanderen ref 16-023698

M. is een lieve begripvolle dame , werkende als zelfstandig onderneemster in de zorgsector.
Ze is sociaal ingesteld en staat altijd open voor een goed gesprek.
M. heeft ook een romantisch kantje.
Ze gaat graag eens lekker eten, een glaasje drinken,gezellig naar de bioscoop een filmpje meepikken, lezen, speelt golf.
Deze dame is op zoek naar een man die respectvol is en het zou fijn zijn als je nu en dan eens romantisch uit de hoek kan komen, sociaal en sportief.
Eerlijkheid en betrouwbaar zijn, zijn belangrijke waarden waar ze aan vast houdt.
M. stelt het ook op prijs als je net als haar verzorgd bent, en goed gekleed.
Als je daarnaast je mannetje kan staan, attent bent dan is deze aantrekkelijke dame, de vrouw waar jij al zo lang naar op zoek bent!

G. (40) provincie Oost-Vlaanderen ref 16-035141

G. is een heel mooie, slanke dame met van nature gitzwart haar en grote bruine kijkers.
Ze is vastberaden en weet wat ze wil, staat met beide voetjes op de grond.
Ze werkt fulltime als bediende, doet haar job vol overgave.
Ze is positief ingesteld, respectvol, sociaal, goedlachs, communicatief, heeft een leuke vorm van humor en een echte levensgenieter.
Ze danst graag, doet aan fitness, gaat ook graag lopen .
Van karakter is ze lief, zachtaardig, eerlijk en betrouwbaar.
G. is op zoek naar een partner die samen met haar wil genieten van het leven, jong van geest is, goedlachs en positief is ingesteld, goed kan communiceren en een verzorgd uiterlijk heeft.
Ben jij de man die haar hartje sneller doet slaan? …Neem dan vlug contact op

G. (33) provincie Antwerpen) ref 16-1124563

G. is een bijzondere, dynamische jongedame, natuurlijke schoonheid.
Ze heeft een diploma handelswetenschappen, heeft nu een leuke job als bediende op een groot bedrijf, maar beseft dat ze meer wil.
Ze is groot, slank, heeft donkerbruin haar en mooie grote bruine bambi oogjes.
G. is sociaal, flexibel, goedlachs, houdt van humor, behulpzaam, steeds leergierig, plichtsbewust en eens ze zich ergens in vastbijt een echte doorzetter.
Veelzijdig qua hobby’s nl : ze heeft jaren voetbal gespeeld (nu gekwetst), speelt tennis, houdt van een leuk concert en geniet van een festivalletje, ze zegt geen neen tegen een leuk etentje, geniet er ook van om te koken voor mensen die ze graag ziet (doet ze niet vaak voor zichzelf), tuinieren (komt tot rust in de tuin), ze houdt van avontuurlijke reizen (met de rugzak, maar geniet net zo graag van de nodige luxe op vakantie), salsa dansen, ….. m.a.w. ze staat overal voor open.
De man van haar dromen is groot, sportief, en is een mannelijke man.
Als je daarnaast sociaal, behulpzaam, goedlachs en geen haantje de voorste bent, dan kom je dicht in de buurt van haar droomman. Samen genieten van het leven, leuke dingen ondernemen, naar een concertje of een festival wil gaan … en een warm gezin wil opbouwen … dan is G. jouw ideale partner.

K. (37) provincie Limburg ref 16-125433

K. is een stralende, mooie, natuurlijke schoonheid, dynamisch en pittig!
Ze is ongehuwd, heeft geen kinderen en ook geen kinderwens.
K. werkt FT en doet haar job vol overgave en met plezier. Ze is sociaal, goedlachs, heeft humor, eerlijk, assertief, vastberaden, maar soms wat onzeker.
Haar hobby’s zijn veelzijdig : ze geniet enorm van een leuk concert of festival, ze reist graag , lekker gaan eten staat boven op haar lijstje, erop uit trekken met haar vriendinnen, ….
Haar droomman heeft een stoppelbaardje (geen must), houdt van zijn job, heeft humor, is sociaal, respectvol, is leuk gekleed, onafhankelijk, en heeft zijn eigen leven, waar zij graag een meerwaarde in wil zijn. Hij is geen macho – type, en doet niet uit de hoogte.
Denk jij dat je deze knappe jongedame haar hart kan veroveren neem dan snel contact op.

G. (46) Provincie Antwerpen ref 16-125698

G. is een gedreven en enthousiaste vrouw die weet wat ze wil.
Ze gaat vastberaden en op haar doelen af zowel beroepsmatig als in haar eigen sociale vriendenkring.
Ze staat bekend om een goede luisteraar te zijn met een zorgzaam en zachtaardig karakter.
Gescheiden, nu sinds 2 jaar alleen, 2 kinderen waar ze een goede, zorgzame mama voor is.
Om de 2 weken gaan ze een weekend naar hun papa en heeft ze een volledig vrij weekend.
G. heeft groene vingers, is graag in de tuin bezig, een wandeling maken of een fietstochtje ziet ze ook wel zitten.
Om te relaxen gaat ze wel eens naar de sauna. Je kan haar ook altijd blij maken met een etentje buitenshuis met een lekker wijntje erbij.
G. is nu klaar om te beginnen aan een nieuwe relatie, ze zoekt een eerlijke en betrouwbare man die respect voor haar heeft.
Hij mag over dezelfde gedrevenheid beschikken als zijzelf.
Ben jij de enthousiaste en levenslustige man die ze zoekt?

S. (45) Provincie West-Vlaanderen ref 16-12119

S. is een knappe, zachte en lieve vrouw met een nuchtere kijk op het leven.
Ze werkt als verzorgende in een bejaardentehuis, ze is dus heel sociaal en behulpzaam ingesteld.
S. is gescheiden sinds lange tijd, heeft nadien nog een kortere relatie gehad maar nu is ze toch al bijna 5 jaar terug alleen.
Ze heeft een zoon van 9 en een dochter van 20, beide kinderen wonen bij haar. Haar familie en kinderen zijn zeer belangrijk voor haar.
S. is aan een nieuwe relatie toe, een maatje waar ze alles mee kan delen zou ideaal zijn…
Ze zoekt een verzorgde man die goed kan relativeren, positief ingesteld en uiteraard kindvriendelijk.
Ze wil graag met hem genieten van de kleine dingen, veel is er niet nodig om gelukkig te zijn als je elkaar hebt!
Ben jij de serieuze en aangename man die ze zoekt?

C. (46) Provincie West-Vlaanderen 16-07102

C. is een gevoelige en eerlijke vrouw met een opvallend mooie lach.
Door haar vastberadenheid heeft ze heel wat in haar mars en zal ze het nog ver schoppen als sales-manager.
Haar karakter is vooral lief, open en ze is heel leergierig. In haar vrije tijd gaat ze regelmatig lopen, ze kijkt eens een film en ze reist graag.
C. zoekt geen “man” maar een echt maatje, iemand die haar vriend is en die haar evenwaardig behandelt.
Het mag een sportief iemand zijn met ongeveer dezelfde interesses als haar zodat ze samen veel mooie momenten kunnen beleven.
Ben jij de man die de klik met haar wil maken?

S. (40) Provincie Oost-Vlaanderen ref 16-06126

S. is een knappe verschijning, bruine haren, bruine ogen en een bruisende uitstraling.
Aan energie ontbreekt het haar niet, ze is zelfstandig ondernemer en ze heeft 2 kinderen die ze alleen opvoedt.
S. is een doorzetter, idealist en staat heel vastberaden in het leven.
Ze is enorm leergierig, houdt van open communicatie en weet een vleugje humor te appreciëren.
Ze heeft een druk leven maar neemt toch af en toe tijd om zich te ontspannen, ze leest graag een goed boek, ze houdt van koken maar gaat even goed eens op restaurant.
S. is klaar voor een nieuwe relatie, ze zoekt een sterke man met dezelfde levensvisie, een man die haar als gelijkwaardig beschouwt en haar behandelt als een echte dame.
Hij mag een rustig karakter hebben, haar liefhebben, charmant zijn en haar iets bijbrengen in het leven.
Jij bent graag een stuk ouder (max 55), MAAR je hebt kinderen +16 jaar, je hebt geen 9-to-5 mentaliteit en je weet van aanpakken.
Ben jij de man die voor haar wil kiezen en samen een mooie waardevolle toekomst kan uitbouwen?

V. (44) Provincie Oost-Vlaanderen ref 15-06125

V. is een zachte, aangename vrouw met een bewonderenswaardig verhaal.
Ze is alleenstaande, heeft geen kinderen maar haar boeiende job zorgt voor een drukbezet maar leuk leven.
V. heeft stralende blauwe ogen en kleedt zich stijlvol en naar gelegenheid.
Haar karakter is zacht en lief, empathisch en vooral respectvol naar anderen toe.
Ze geeft zelf wel aan dat ze door haar oog voor detail wel perfectionistisch kan zijn.
V. is een levensgenieter, ze plant wekelijks een bezoek aan de wellness, gaat graag eens lekker uit eten en lust ook wel een lekker glaasje wijn of zelfs een biertje.
Ze staat open voor cultuur en samen met een nieuwe partner mooie reizen maken staat zeker op haar verlanglijstje.
Haar ideale man mag zacht, zorgzaam en meelevend zijn.
Ze zoekt een begripvolle partner die houdt van humor en net als zij een romantische ziel heeft.
Ben jij een positief ingestelde man, matuur maar jong van geest?
Dan ben jij de man die V. zoekt!

K. (46) Provincie Oost-Vlaanderen ref 16-06124

K. is een pittige en oprechte vrouw met een aantrekkelijke uitstraling.
Ze is 46 jaar, heeft 2 jong volwassen kinderen en is gescheiden.
K. weet wat werken is, ze is zelfstandig onderneemster en heeft de handen vol.
Ze gaat altijd vrolijk door het leven, ze is energiek, open, soms een beetje impulsief maar ze gaat geen uitdaging uit de weg.
Humor in het leven is voor haar ook heel belangrijk.
K. geniet tijdens haar vrije momenten graag van de gewone dingen, een strandwandeling, een bioscoopbezoek of een glaasje gaan drinken met vrienden.
Ze is nu klaar voor een nieuwe relatie, een fijne man met niveau die ook weet wat werken is.
Het is belangrijk voor haar dat hij actief is en geen 9-to-5 mentaliteit heeft.
Ze houdt van een goed gesprek, en kan genieten als ze in de watten wordt gelegd door een echte gentleman.
Ben jij de man die samen met haar een toekomst wil uitbouwen?

C. (46) Provincie West-Vlaanderen ref 16-06123

C. is een gevoelige en eerlijke vrouw met een opvallend mooie lach.
Ze ziet er leuk uit en verwacht dat ook van haar partner.
Door haar vastberadenheid heeft ze heel wat in haar mars en zal ze het nog ver schoppen als sales-manager.
Haar karakter is vooral lief, open en ze is heel leergierig.
In haar vrije tijd gaat ze regelmatig lopen, ze kijkt eens een film en ze reist graag.
Ze zoekt geen man maar een echt maatje, iemand die haar vriend is en die haar evenwaardig behandelt.
Het mag een sportief iemand zijn met ongeveer dezelfde interesses als haar zodat ze samen veel mooie momenten kunnen beleven.
Ben jij de man die de klik met haar wil maken?

P. (39) provincie Antwerpen ref 16-06520

P. is een bijzondere, natuurlijke schoonheid met brains.
Deze knappe brunette heeft al serieus wat dingen te verwerken gehad en is nu klaar voor een nieuwe relatie.
Ze is alleenstaand en heeft een zoontje van 7.
Ze heeft een goede job vol uitdagingen als sales-assistant in een multinational.
P. houdt van sporten : volleybal, lopen, yoga, gezellig iets gaan eten of drinken, goed gesprek, reizen (zon), citytrips, wil graag eens op wintersport, wellness, zit in een vereniging, …. en staat overal voor open.
Ze is spontaan, heeft in het begin een afwachtende houding, is sociaal, en een familiemens, een knuffeltype, is gevoelig, heeft een luisterend oor en een leuk gevoel voor humor.
Haar droomman zit goed in zijn vel, is verzorgd, attent, heeft humor, weet wat hij wil,
beschikt over een gezonde dosis levenswijsheid, staat met beide voetjes op de grond, is een knuffelaar, durft zijn gevoelens te tonen, en kan goed praten.
Ben jij haar prins op het witte paard?

P. (35) Provincie Limburg ref 16-98856

P. is een leuke vrouw met lange blonde haren.
Ze heeft een zoontje van 8 die volledig bij haar woont, er is geen contact meer met de papa van haar zoontje.
Ze werkt als operator en is verantwoordelijke op de afdeling.
Qua karakter is ze betrouwbaar, eerlijk, ordelijk, en positief ingesteld.
Ze is een heel naturelle type.
Ze is soms wel wat verlegen en anderzijds kan ze ook heel open zijn, dat hangt helemaal van de persoon af die tegenover haar zit. Ze kan af en toe ook wat koppig zijn.
In haar vrije tijd sport ze graag, ze gaat graag zwemmen, wandelen, en is graag met haar kindje bezig. Ze houdt van huiselijkheid en gezelligheid.
Ze is een dierenvriend en heeft heeft twee honden.
P. zoekt een lieve attente man, die eerlijk, actief en spontaan is.
Ze zou graag nog een kindje willen, maar dat is absoluut geen must!
Met de liefde van haar leven samen wil ze een gezin vormen, samen gelukkig zijn, genieten van het leven en van de kleine dingen die het leven mooi maken.

D. (37) Provincie Limburg ref 15-45874

D. is een knappe, slanke dame met blonde haren en mooie ogen.
Ze is mama van een kindje van 5 waar ze alleen voor zorgt.
Er is geen contact meer met de papa van het kindje.
D. werkt in de sociale sector en heeft een job vol uitdagingen.
Ze is rustig, zorgzaam, eerlijk, spontaan en open.
Ze kookt graag, brengt graag tijd met haar kindje door, houdt van wandelen, lekker koken, speelt graag bowling, gaat graag een weekendje weg en geniet van de kleine dingen des levens.
Ze kijkt er naar uit een leuke man te ontmoeten die verantwoordelijkheidsgevoel heeft, die eerlijk is, en die samen met haar een gezinnetje wil vormen.
Ze hecht veel waarde aan traditionele normen en waarden. Ben jij haar droomman?

M. (67) Provincie Antwerpen ref 16-521356

M. is een stijlvolle dame die op pensioen is en graag van het leven geniet.
Men mag best zeggen dat ze gezien mag worden.
Ze hecht dan veel belang aan uiterlijk, heeft alles graag netjes en ziet er op en top verzorgd uit!
Ze is een aangename, sympathieke dame die graag plezier maakt en geniet van het leven.
Openhartig als ze is zal ze graag een grapje maken of eens plagen.
Ze hecht veel belang aan romantiek, respect en wederzijds vertrouwen, traditionele normen en waarden staan hoog in het vaandel.
Ze gaat graag eens dansen, uit eten of een weekendje weg.
Verre reizen is niets meer voor haar, maar een huiselijk type is ze ook zeker niet want ze trekt er graag op uit.
Haar toekomstige partner moet een knuffelaar zijn, iemand die de spanning erin houdt en haar in de watten legt.
Ze houdt ook van mannen die deftig gekleed zijn, een verzorgd uiterlijk en een lekker geurtje doen haar smelten.
Huisdieren daar heeft ze een panische angst van, dus liever niet.
Wil jij haar hart veroveren?

M. (37) Provincie Oost-Vlaanderen ref 16-98542

M. is een heel lieve, aangename vrouw.
Ze ziet er leuk uit, heeft bruine haren, bruine ogen en straalt een vastberadenheid uit.
Haar karakter is sterk, ze laat zich niet doen en weet wat ze wil ook al is ze in het begin een beetje teruggetrokken.
Eens opengebloeid neemt ze graag initiatief en is behulpzaam voor iedereen.
Ze heeft een goede job aan de overheid.
M. zoekt een man die samen met haar leuke dingen wil doen zoals op vakantie gaan, een etentje, bioscoopbezoek en vooral de gewone dingen in het leven delen.
Hij mag een verzorgd voorkomen hebben en respectvol zijn.
Ze hecht veel belang aan de normen en waarden in het leven en geeft aan een kinderwens te hebben!
Ben jij die lieve en zorgzame man?

M. (38) Provincie Antwerpen ref 16-33254

M. is een aantrekkelijke, natuurlijke schoonheid uit de Kempen.
Ze is slank, brunette en mooie stralende blauwe ogen.
Door haar zachtaardige karakter en haar zorgzame aard is ze overal geliefd.
M. is sportief, ze houdt van zwemmen, spinning maar gaat ook eens graag uit eten in gezelschap of een romantisch weekendje weg ligt haar ook wel.
Ze is intussen 2 jaar gescheiden en wil graag terug samen met een partner het geluk en de liefde delen.
Humor en spontaniteit zijn zeer belangrijk voor haar.
M. is een pareltje en verdient een oprechte, eerlijke en respectvolle man.
Haar droomman heeft geen kinderen.
Ben jij haar prins en wil je haar beter leren kennen?

C. (38) Provincie Limburg ref  16-8850

C. is een leuk uitziende, verzorgde en sympathiek dame. Ze is ongehuwd en heeft geen kinderen.
Van beroep en opleiding is ze juriste.
C. heeft half lang bruin haar, is slank, ziet er leuk uit en is 1,65 lang.
Ze is leergierig, wel wat perfectionistisch soms, geduldig, attent en lief van karakter.
In haar vrije tijd geniet ze van golfen, daarvan komt ze helemaal tot rust.
Fitness, uit eten, genieten van de kleine dingen….. maar ze houdt ook van een klassiek concert bijvoorbeeld.
Wat afwisseling is voor haar belangrijk. C. zoekt een lieve, attente en galante man.
Haar droomman moet voldoende inhoud hebben, brede interesses hebben, sportief zijn, lief, betrouwbaar en van afwisseling houden, maar bovendien zoekt ze iemand die haar aan het lachen kan brengen ….. m.a.w. iemand waar ze zich goed bij voelt. Ben jij dat?

I. (40) provincie Limburg ref 16-99002

I. is een mooie, slanke en verzorgde vrouw. Ze is ongehuwd en heeft 2 kinderen.
I. werkt als bediende en heeft een leuke en uitdagende job. Haar karakter is sociaal, behulpzaam, zelfstandig, makkelijk in omgang, babbelt graag, doet veel voor anderen.
Ze kan ook wat koppig zijn soms.
In haar vrije tijd is ze graag bezig met het oudercomité op de school van de kinderen, ze gaat graag een keertje uit eten, naar de cinema, joggen, vakantie en wandelen. I. zoekt een leuke man die gevoelig is, initiatief neemt,
haar op zijn tanden heeft en waar ze mee kan praten. Een man die zelfstandig is en van aanpakken weet, maar die ook zijn gevoelens durft te tonen….. ben jij haar droomman?

M. (55) provincie Limburg ref 16-99005

M. is een leuke verzorgde vrouw. Ze heeft 2 jong volwassen kinderen van 20 en 25 jaar en is gescheiden.
In het dagelijkse leven werkt ze als bediende in een bedrijf.
Ze runt het bedrijf min of meer als bedrijfsleidster.
Haar karakter is zelfstandig, ze is een plantrekker. Ze weet wat ze wil, is leergierig, gevoelig.
In het begin zal ze eerder wat afstand houden, even afwachten.
M. houdt van uit eten gaan, haar job, wandelen, terrasje, met haar paard bezig zijn.
Ze is een buitenmens, maar houdt af en toe ook van eens gaan shoppen.
M. zoekt een fijne man die een luisterend oor heeft, romantisch is, die begripvol en huiselijk is.
Een maatje, een man met wie ze een nieuw leven kan opbouwen en waarbij ze zichzelf kan zijn. Ben jij dat?

M. (45) provincie Vlaams Brabant ref 16-55423

M. is sociaal, eerlijk en to-the-point.
Ze is heel betrouwbaar, behulpzaam en goedlachs.
Ze houdt ervan van het leven te genieten.
Anderzijds is M. ook een rustig type, ze heeft veel geduld, is vergevingsgezind en houdt van diepgaande gesprekken.
Haar hobby’s zijn volleybal, tekenen, lezen, naar de bioscoop gaan, een terrasje doen, uitstapjes en vooral reizen.
Ze heeft een goede job aan de overheid.
M. is nooit gehuwd geweest en haar dochter verblijft permanent bij haar.
Deze spontane dame is op zoek naar een jong ogende man, slank, sportief en actief.
Ben jij de man die deze mooie, charmante dame kan behagen, haar hart harder doen slaan en haar de liefde geven waar ze zo naar verlangt?

A. (30) provincie Antwerpen ref 15-447002

A. is een aantrekkelijke, gedreven en spontane jongedame.
Ze werkt als account manager binnen een groot bedrijf en doet haar job met veel passie.
Haar minder puntje is dat ze soms een beetje kieskeurig is, anderzijds haar positieve kanten zijn:
sociaal, goedlachs, mensen die haar nauw aan het hart liggen daar gaat ze voor door het vuur, respectvol, open, gemoedelijk en zorgzaam.
Sporten, avondje stappen, reizen, koken, sauna, concertje dat zijn haar belangrijkste hobby’s.
In een man zoekt ze haar soulmate, steun en toeverlaat, iemand waar je op kan bouwen.
Ze vindt het leuk als jij je goed verzorgt en als jij stijlvol gekleed bent. Ben jij de man waar zij van droomt?

B. (43) provincie Antwerpen ref 16-01425

B. is een aantrekkelijke, slanke brunette, natuurlijke schoonheid.
Ze heeft een goede opleiding genoten als A1 scheikunde en heeft een uitdagende job in een multinational.
Ze is ongehuwd en heeft geen kinderen.
B. houdt van : spinning, tennis, shoppen, iets gaan drinken, gezellig gaan eten, reizen (zon), cultuur snuiven, evenementen bezoeken …..
Qua karakter kan ze wat verlegen in groep overkomen bij mensen die ze niet kent, behulpzaam,
sociaal, beetje op haar hoede, goedlachs en zelfredzaam.
In een man zoekt ze iemand die betrouwbaar, open en eerlijk is; er moet een klik zijn, je mag best wat pit hebben,
sociaal en sportief zijn. Ze houdt niet van haantjesgedrag, noch van luierikken of overmatig drankgebruik. Ben jij haar droomman?

A. (47) provincie Antwerpen ref 16-32501

A. is een aantrekkelijke, slanke brunette, met grote stralende ogen.
Ze is een natuurlijke schoonheid.
A. heeft een verantwoordelijke, leidinggevende functie in een groot bedrijf in de bouwsector en kan gerust haar “mannetje” staan in dat wereldje. Ze is gescheiden en heeft 2 kinderen, haar dochter van 22 woont bij haar.
Haar karakter : ze gaat voor wat ze wil, is sociaal, moet wel openbloeien, is behulpzaam, vriendelijk, heeft een luisterend oor maar is bovendien leuk gezelschap, goedlachs en spontaan. A. houdt van dansen, fietsen (koersfiets), wil graag salsa-les gaan volgen, terrasje doen, snowboarden, eens gaan eten, keertje weggaan ……ze staat bovendien overal voor open.
In een man zoekt ze iemand die gezellig en joviaal is, iemand waar ze zich goed bij voelt, en die eerlijk en respectvol is.
Ze houdt absoluut niet van betweters, macho gedrag, en egotrippers. Ben jij de man van haar dromen?

A. (59) provincie Antwerpen ref 16-00457

A. is een aantrekkelijke, jong uitziende dame met de eeuwige glimlach.
Ze werkt als administratief bediende en heeft veel vrije tijd.
Die vult ze in met fitness, lezen, iets gaan drinken, koken voor vrienden, en ze gaat ontzettend graag op reis.
Op het strand liggen is echter niet iets voor haar, ze houdt van uitstappen maken en genieten.
Levenslustig, grappig, positief ingesteld en romantisch dat zijn haar kenmerken.
Haar droomman is groot (min 1.80), verzorgd en jong van geest (net als haar)
Ben jij daarnaast een vlotte prater, eerlijk, is onderling overleg ook voor jou van groot belang … en kan je romantisch uit de hoek komen? Dan is deze prachtige dame echt iets voor jou!

M. (60) provincie Antwerpen ref 16-43190

M. is een stijlvolle, goed geklede dame werkzaam als bediende in boekhouding en secretariaat.
Ze doet haar job ontzettend graag. Sinds jaren gescheiden en 2 volwassen kinderen. (2 kleinkinderen)
Ze houdt van lezen, wandelen, fietsen, reizen (zon, verre bestemmingen), maar ook binnen EU, restaurantje doen, koken, cultuur snuiven, kortom heeft brede interesses.
Van karakter is ze optimistisch, vrolijk, open, het knuffeltype, sociaal, warm, en ze heeft een groot hart.
In een man zoekt zij iemand die open is ,verzorgd en galant …. een relatie is voor M. elkaar aanvullen, respecteren, openstaan voor elkaars familie,
mekaars hobby’s kunnen waarderen, …. Ben jij de man die haar hart sneller doet slaan?

L. (42) provincie Oost-Vlaanderen ref 16-987006

L. is een avontuurlijke, integere en aantrekkelijke vrouw.
Ze is ongehuwd en heeft geen kinderen.
Na haar studies Bachelor in de Psychologie werkt ze nu part-time, in een volledig andere sector.
Zij is een levensgenieter met brede interesses; ze houdt van reizen, wellness, schilderen, theater en gastronomie maar ook een wandeling of een goed boek kunnen haar bekoren.
L. heeft een positieve ingesteldheid met een relativerende kijk op het leven.
Ze heeft een warme persoonlijkheid die sociaal geëngageerd is, loyaal en humoristisch.
Voor haar vormen familiale en amicale gezelligheid een belangrijk gegeven. Haar ideale partner is werelds, ondernemend en empathisch en wil samen met haar genieten van het leven.

S. (37) provincie West Vlaanderen ref 1668523

Deze knappe blondine is een dynamische, bruisende vrouw met een zoontje.
Zij houdt van het leven, is heel positief ingesteld, geduldig, gevoelig maar gedreven om het te maken in het leven.
Zij heeft een eigen bedrijf in de wellness. Ze houdt van zwemmen, wandelen (in bos, aan zee en in de bergen),
danst graag en gaat graag naar concerten.
Ze houdt van een verzorgde, goedgeklede man die ook zorg besteedt aan zijn uiterlijk.
Iemand die enthousiast is , avontuurlijk, durft dingen ondernemen , …
Iemand die zowel eens graag thuis is, maar net zo graag iets gaat drinken en leuke dingen wil ondernemen.
Denk jij zo iemand te zijn, geef dan snel een seintje……

welke relatie past bij jou?

Aanmelden voor Nieuwsbrief

B-loved RelatieBureau
>