fbpx

JIJ BENT EEN MAN - JE ZOEKT EEN MAN

Onderstaande profielen zijn slechts een greep uit ons aanbod, vermits privacy heel belangrijk is, willen velen liever niet dat hun profiel online staat.

Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onze (meer info pagina) en wij leggen je graag alles uit.

N. 50 Provincie West-Vlaanderen ref 17-02554

N. is een lieve, attente man die als zelfstandig ondernemer best wel zijn mannetje kan staan.  Hij heeft blauwe ogen, donkerbruine haren, is slank en aantrekkelijk.
Als alleenstaande, ongehuwde man wenst hij zijn leven te delen met een vlotte, sociale man. N.  houdt van een kwalitatief leven en is een echt familiemens.
Een vriendelijke, rustige, trouwe en eerlijke man die van het leven geniet.
Hoewel hij een beetje kritisch en perfectionistisch kan zijn, hecht hij veel belang aan ordelijkheid.
Koppigheid is ook niet aan hem besteed.
N. is een grote dierenvriend en niet-roker.
Hij  houdt vooral van het bezig zijn met zijn huisdieren. Paardrijden is zijn grote passie. Wandelen, al dan niet met de hond, uit eten gaan, een terrasje doen of op stap gaan is voor hem genieten. Reizen naar de zon of een citytripje meepikken is pas vakantie.
Deze goed uitziende, sympathieke en leuke man is op zoek naar een verzorgde man met gelijkaardige interesses.
Iemand die veel belang hecht aan familie en houdt van dieren. Positief ingesteld, ambitieus maar niet het 9 to 5 job type.
Een vlot persoon die niet al te vrouwelijk is maar wel heel modebewust.  Ben jij een even grote levensgenieter vol ambitie? Ontmoet deze charmante man.

C. 34  Provincie Vlaams Brabant ref 17-02551

C. is een enthousiaste, spontane man die heel zelfzeker door het leven gaat. Hij is ongehuwd, 1m84 groot, heeft bruine ogen en donkerbruine haren.
Als zelfstandig ondernemer wenst hij zijn leven te delen met een lieve, attente man.
Aan ambitie en creativiteit ontbreekt het C. niet. Een heel sociaal persoon die gerust een eigen willetje heeft en ietwat koppig kan zijn.
Ook ongeduldig zijn behoren tot zijn minpuntjes. Hoewel hij niet echt een dierenvriend is, is C. wel een hele lieve, romantische ziel. Tevens een niet-roker.
Hij houdt van sport en is wekelijks actief in hetzij enerzijds tennis of anderzijds fitnessen. De natuur en de zee trekken ook zijn aandacht, maar vooral is hij te vinden voor een zonvakantie. Shoppen of op stap gaan met vrienden zijn de ideale ontspanning of genieten van een lekker glaasje wijn al dan niet bij eigen kookkunsten.
Deze charmante man is op zoek naar een sportieve, verzorgde man. Iemand die initiatief durft te nemen en die houdt van wat hij doet in het leven.
Heel belangrijk voor C. is samen te kunnen praten en sportief aangelegd zijn. Ben jij de stijlvolle man (max 35) vol ambitie en positieve kijk op het leven ?

P. 36 Provincie Antwerpen ref 17-8852

Deze knappe, attente en sociale man met leuk naturel, krullend donkerblond haar, blauwe ogen en 1.80  groot, wil zijn hart delen met een zeer zelfstandige man die zijn leven kan vervolledigen.
P. is  ongehuwd, heeft geen kinderen en is werkzaam aan de overheid.
Hij is een echte familiemens en heeft een super goede band met zijn  mama.
Ook een dierenvriend, maar zelf heeft hij er geen.
Empathisch, extravert, open-minded, eerlijk en begripvol … zo mogen we hem beschrijven.
Hij is communicatief en totaal niet koppig.
P. geniet graag van cultuur.
Lekker eten en drinken, een weekendje weg en houdt enorm van een goede wandeling aan de Belgische kust.
Zijn partner mag zeker andere hobby’s hebben, daar staat P. volledig voor open.
Deze knappe man is op zoek naar een zorgzame, communicatieve en empathische man.
Een man die samen gezellig thuis kan genieten en hem kan verrassen.
Iemand die een relatie boeiend kan houden.
Ben jij een man die initiatief kan nemen en niet houdt van fuiven maar gezellige momenten wil? Een man die een sterke eerlijke relatie wil bouwen?

I. 44  Provincie Oost-Vlaanderen ref 17-5210

I.is een spontane, lieve man die weet wat hij wil. Hij is 1m74 groot, heeft bruin-groene ogen en donkerbruin haar.
Hij wenst zijn leven te delen met een verzorgde, sportieve man. I. is een harde werker, doelgericht, respectvol, eerlijk en trouw.
Ondanks zijn koppigheid nu en dan  is I. een heel gevoelige man en een lieve knuffelaar. Hij hecht veel belang aan ordelijkheid en is heel direct.
Hij heeft een poes en is een niet-roker.  I. houdt van sporten, voornamelijk joggen, een bioscoopje of eens gezellig thuis zijn.
Hij gaat ook graag op stap en zo nu en dan eens uit eten of bij mooi weer een terrasje meepikken.
Als zaalverantwoordelijke in een restaurant is een 9 to 5 job duidelijk niet van toepassing.
Deze attente, goeduitziende man wenst een leuke niet-vrouwelijke man te leren kennen die graag sport en heel veel belang hecht aan ordelijkheid en eerlijkheid.
Een verzorgde man met uitstraling die openstaat voor kwalitatieve momenten samen. Graag iemand die het vertrouwen naar elkaar toe respecteert en ook initiatief durft te nemen.
Ben jij ook een man die weet wat hij wil? Ontmoet deze lieve man.

P. 48 Provincie Vlaams Brabant ref  17-0023

P.  is een verzorgde,  zachtaardige, vriendelijke man die traditionele normen en waarden als trouw zijn en respect enorm waardeert.
Hij heeft bruingrijze haarkleur, bruingrijze ogen en is 1m70 groot.
Hij wenst zijn leven als kaderlid te delen met een lieve, en goedlachse man. Zelf heeft hij geen dieren maar staat er wel voor open mocht zijn partner er hebben.
P. houdt voornamelijk van reizen, citytrips, doe-vakanties en ook verre bestemmingen wijst hij niet af.
Talen en cultuur horen er uiteraard in al hun schoonheid bij. Hij hecht ook veel belang aan zijn persoonlijke ontwikkeling en heeft een nostalgisch tintje.
Wandelen, fietsen, mountainbiken en (thuis) fitness zijn z’n sportieve bezigheden.
Deze gevoelige, attente man wenst een leuke, verzorgde man te leren kennen die zich goed in zijn vel voelt, een echte levensgenieter is en iemand die zijn eigen mening kan uiten.
Eerlijkheid troef. Durf jij het aan nog iets te ondernemen, of ben jij de steunpilaar waarin P. geborgenheid kan voelen? Ontmoet deze lieve man.

F.(58) provincie Antwerpen ref 16-92310

F. is een ongehuwd, heel verzorgd, modieus en galante man.
Hij is ongeveer 1m80 groot, bruine ogen en mooie grijze haartjes. Heel sociaal, open, gevoelig, zeer eerlijk en 100% trouw aan zijn partner.
Hij houdt van eens goed te lachen, dieren, is een vlotte prater, actief, doorzetter en is een tikkeltje spiritueel.
F. kan nooit kwaad zijn op een persoon, is soms zenuwachtig, ongeduldig en niet zelfzeker.
Zelf heeft hij geen kinderen maar staat ervoor open.
Als gepensioneerde levensgenieter vult hij zijn dagen met af en toe een restaurantje en terrasje, een zalige film kijken, lekker glaasje wijn proeven.
Zijn mama is een heel belangrijk persoon in zijn leven en gaan dikwijls samen op stap. F. houdt van antiek en porselein. Hij staat ook open voor de hobby’s van zijn partner.
Deze gentleman is op zoek naar een partner die uitstraling heeft, positief is ingesteld, houdt van humor en dieren, eerlijk en trouw.
Iemand die wederzijds begrip kan tonen en zorgzaam is, een steunpilaar die over alles kan praten. Liefst niet koppig, egoïst, grof en geen macho.
Heb jij ook behoefte om samen leuke dingen te ondernemen en van het leven te genieten ?
Contacteer deze fijne gentleman.

T. (44) provincie Antwerpen ref 16-99510

T. is een jong ogende, goed geklede mannelijke man.
Hij is groot, sportief gebouwd, heeft donkerbruin haar, grote blauwe ogen en een stoppelbaardje.
Als zelfstandig ondernemer is hij druk bezet en gepassioneerd bezig, maar voor een nieuwe partner in zijn leven is er voldoende tijd.
Vrijgevig, sociaal, communicatief, ondernemend, grappig, openhartig, knuffelaar …. dat vat zijn karakter in het kort samen.
Hij is echter wel wat koppig, en ongeduldig maar dat heeft vooral met werksituaties te maken.
Hij houdt van sporten (actieve work-out), eens lekker gaan eten, een keertje naar de cinema of naar theater, reizen zowel naar de zon als naar de sneeuw, maar geniet ook van een leuke citytrip (New York, Parijs, Berlijn), geniet van wellness, en een van zijn grootste passies is binnenhuisinrichting.
De man van zijn dromen is verzorgd, is jong van geest, heeft een stralende glimlach, en is geen vrouwelijk type. T. houdt niet van arrogantie, noch van betweters.
Maar als je enthousiast, gepassioneerd, gedreven en sociaal bent en met deze superleuke man voor een serieuze relatie wil gaan … dan heb je de juiste gevonden…..

F. (69) provincie Antwerpen ref 16-66320

F. heeft een aangenaam, zorgzaam en respectvol karakter.
Als ongehuwde man en gepensioneerd geniet hij van het leven met vele sportactiviteiten. Gaan fitnessen, joggen, wandelen en culturele reizen vult hij zijn dagen.
Hij is verlegen in het begin, maar eens hij zich goed voelt is hij volledig los.
F. is een vlotte prater en zeer open, kan heel goed relativeren en verdraagzaam.
Beetje gesloten en zenuwachtig kan hij ook wel af en toe zijn.
Hij is op zoek naar een lieve, begripvolle man tss 55-70 jaar. Een mannelijke type die zijn vrouwelijke kanten kan tonen, een knuffelaar maar geen macho. Graag iemand die niet groter is als hem, mits hij zelf 1.85 m groot is. Mag roker zijn maar matig en kinderen is geen enkel probleem voor F. hij houdt van kinderen !
Iemand die emotioneel stabiel is en zijn relatie heeft verwerkt, wenst hij oprecht.    
Ben jij de man die samen met hem wil genieten?

welke relatie past bij jou?

Aanmelden voor Nieuwsbrief

>