fbpx

Liefde daar staat geen leeftijd op… 

Elke dag weer ontmoeten wij mensen die ouder zijn dan 50, en die er al dan niet zelf voor gekozen hebben om een nieuwe start te maken.

Sommige vijftigers, zestigers en zeventigers  wagen zichzelf op een datingsite, al dan niet succesvol.

Andere 50-’ers, 60-’ers en 70-’ers willen echt niet met hun gezicht op zo’n site gaan staan, uitgaan ligt hen niet, en telkens al vijfde wiel aan de wagen, bij kinderen of kennissen zijn, dat zijn ze grondig beu.

Dan is de keuze makkelijk gemaakt, privacy gegarandeerd, mensen met niveau, die gescreend zijn, en die gegarandeerd alleenstaand zijn EN klaar voor een nieuwe relatie.

Niemand is gemaakt om alleen te zijn!

Dat beseffen wij meer dan wie dan ook, daarom dat wij een bureau zijn met een afdeling 50+, dit groeide op korte tijd uit tot een hele grote groep gelijkgestemden, met 1 gemeenschappelijk doel, een nieuwe liefde vinden.

Maar op een manier waar privacy gegarandeerd is, en waar je enkel kennismaakt met mensen op een gelijkwaardig niveau, die hetzelfde als jou verlangen, de ware liefde. 

Team B-loved beschikt over een grote database alleenstaanden boven de 50 en wij vinden op basis van jouw persoonlijke voorkeuren je nieuwe grote liefde.

30+, 40+, 50+,60+ of 70+ het maakt voor ons niet uit, op liefde staat geen leeftijd, liefde is voor iedereen, ook en zeker voor jou!

Wil je het beste voor jezelf?
 Kies dan voor B-loved als jouw Matchmaker

BELVERZOEK - BEL MIJ TERUG A.U.B.


welke relatie past bij jou?

Aanmelden voor Nieuwsbrief

>