fbpx
Matchmaking Agency

B-Loved Europees finalist MatchMaking Agency van het jaar

Het enige Belgische relatiekantoor bij de finalisten, gekozen uit meer dan 600 kantoren

19 mei 2016 – Het Belgische relatiekantoor B-Loved schopt het tot finalist in de categorie ‘Matchmaking Agency of the Year 2016’ bij de allereerste European Dating Awards.
B-Loved was het enige nationaal-gebaseerde kantoor bij de finalisten; de andere kantoren waren Europese of internationale organisaties, met in het beste geval een vertegenwoordiging in ons land.

Er zijn awards in verschillende categorieën, met name:
– Matchmaking agentschap van het jaar;
– Scamalytics safer dating (het elimineren van fraude zoals valse profielen);
– Online dating merk van het jaar;
– Dating app van het jaar;
– Dating Entrepreneur van het jaar;
– Beste nieuwe dating app 2016;
– Beste niche dating site van het jaar;
– Innovatie binnen de dating industry 2016;
– Beste dating-gerelateerde marketing campagne 2016;
– Beste customer service 2016.

B-Loved werd doorgelicht door de organisatoren van de European Dating Awards. De website werd geaudit, en de Facebook-pagina werd onder de loep genomen, met als criterium onder meer het aantal likes en de beweging op de pagina. Een ‘mystery shopper’ nam telefonisch contact op met B-Loved, om te evalueren hoe het kantoor nieuwe klanten ontvangt en informeert. B-Loved moest ook getuigenissen van klanten doorgeven, die dan gecontacteerd werden. B-Loved werd als finalist gekozen uit meer dan 600 relatiekantoren uit heel Europa.

“Ons domein, het ‘matchmaken’, is sterk geëvolueerd in de 10 jaar dat ik zelf actief ben in de sector”, aldus oprichtster Marijke Eerens. “Mannen en vrouwen zijn evenwaardiger dan vroeger. Vrouwen zijn veeleisender dan vroeger. Mannen wensen vandaag meer een evenwaardige vrouw”, aldus nog Marijke Eerens.

B-loved in finale van European Dating Awards

B-loved RelatieBureau
>