fbpx

B-loved 1ste en enige Relatiebureau in België met kwaliteitskeurmerk

B-LOVED is eerste Belgische relatiebureau met keurmerk
Het relatiebureau B-loved in Turnhout is als eerste Belgische toegetreden tot de Nederlandse Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK).

Om als bureau erkend te worden moet je aan heel wat kwaliteitseisen voldoen.Volgens oprichtster van B-Loved Marijke Eerens is het voor klanten niet altijd makkelijk om malafide praktijken binnen de sector te herkennen. “Het onethisch handelen van enkelen bezorgt de hele sector een slecht imago. Voor de 1,6 miljoen singles in ons land is het daarom van groot belang om op een heldere en transparante manier het kaf van het koren te kunnen scheiden. Een kwaliteitskeurmerk met een heldere beroepscode maakt de zoektocht naar een levenspartner makkelijker en betrouwbaarder.”Strenge voorwaarden Om erkend te worden door de BVSK moet het bureau de privacy van de klanten te allen tijde waarborgen, ben je verplicht helder en eerlijk te communiceren over de kosten en geef je inzage in de ledenverdeling, het aantal vrouwen en mannen dat staat ingeschreven. Marijke Eerens: “Een advocate van BVSK heeft mijn bedrijf van A tot Z doorgelicht. Door de strenge kwaliteitseisen weten zowel cliënten als collega’s wat ze wel en niet mogen verwachten.”

Door de toetreding van B-loved kan de van oorsprong Nederlandse beroepsvereniging het kwaliteitskeurmerk verder uitrollen in België. B-loved werd in 2009 opgericht. Naast het hoofdkantoor in Turnhout zijn er nog 6 kantoren in Vlaanderen. Het bedrijf telt 7 medewerkers.

BRON:Made In Kempen

B-loved RelatieBureau
>